Dobrica Veselinović bi voleo zajednički nastup sa Savom Manojlovićem na izborima

Ostavite komentar


  1. Iskreno verujem da Kreni-promeni treba da ide samostalno.
    Nama kao narodu za pocetak treba 126 poštenih ljudi za Republičke izbore koji žele da očiste dvorište.
    Narodu je dosta i Kurte i Murte.
    Daj trećeg pa neka se Kurta i Murta valjaju zajedno kao i do sada i dokazuju ko je kakav…i ko je koga izdao i nasledio, ko je crveno-crna koalicija i čiji su „žuti“ lopovi…
    Što Djilas nije rekao: „dobro mi nemoramo da budemo na vlasti, neka „Mi glas iz naroda“ i „Nada“ forimraju gradsku vlast.“ I tada ne bi bilo radikala, ni žutih lopova na vlasti…Teško je to brate preko usta prevaliti…
    Sve meni nije bitno da budem na vlasti, ja sam za narod, a opet bih da se pitam i da budem bitan!!! Ma jeste…sve pajtaši koji su istu školu učili.

  2. odakle crpe samopouzdanje i dobrica i savo? njih dvojica zajedno imaju manje od vladete jankovica koji je ’22 na bg izborima imao 22 posto glasova

  3. Bolje bi bilo da Savo Manojlovic saceka sledece izvlacenje.Sada je jasno da se nema vremena za ozbiljnu kampanju.Savo i njegovi su bingo kandidati.

  4. Dragi, Dobrice. Sve što govoriš ima smisla i ok je, ukoliko naspram sebe imaš poštenog igrača. Činjenica je da nije tako. Zašto je SNS „pristala“ na uslove opozicije? Zato što ih neće ispuniti. To je jasno kao dan. To su takvi ljudi. Da li su do sada uradili nešto na šta su pristali? Pa nisu. A sve i kada bi hteli, za to više neće biti vremena, jer ga „jedu“ u ovim pregovorima sa vama, i još će ga trošiti, i trošiti… Postavili ste uslove, prvi put imate i međunarodne zajednice, vaši, stručni ljudi, su ozbiljno preduzeli neke radnje, prilično ste ih uzdrmali, i sad se time zadovoljavate, umesto da vuka isterate na čistinu. Bićete prevareni. Drugi jun će brzo doći, vlast će dotle praviti još neke lupinge, a onda više neće biti vremena za bilo kakvu popravku. To da ste svaki dan na televizijama sa nacionalnom frekfencijom treba da već traje, birački spisak da je sređen, a vi da ste u žestokoj kampanji.

Ostavite komentar


Izbori 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.