Ko je Savo Manojlović, direktor kampanje pokreta Kreni-Promeni koji će samostalno na beogradske izbore?

Ostavite komentar


  1. Momčić koji je osetio pare bez motike i samo nastavlja svoj put koji nije ničim dobrim niti pametnim obasut.

  2. Skojevac, odabran od strane službi. Matrica u poturanju lisice pod kuče je proverena metoda prevodjenja naroda žedne preko vode.
    To znači da je pupak ove hobotnice i dalje ispod zidina crvene tvrdjave.

  3. Kako se brzo raspala opoziciona priča o zajedničkom delovanju, ne mogu se dogovoriti oko para nikako.

  4. Bravo. Najzad neko autentičan, pošten, vredan i pametan! Neće uspeti da pobedi mafiju u ovom trenutku, ali je dobro znati da i ovakvi ljudi još postoje sa ove strane granice.

  5. Direktor firme? Osim rečnika radikala ne vidim ništa u ovom čoveku osim ambicije da bude nešto. Što nije na Kosovu da se kandiduje i pomogne svom narodu. Na kraju će biti „Aco Srbine“

  6. Uopste nije bitno ko je Savo Manojlovic, vec sta on misli da moze promeni i kako… to je ono sto narod zanima, a sve ovo su mogli da izguglaju na netu, da su hteli.

  7. BRAVO SAVO!
    SAMO NAPRED!
    SKLONI BAGRU!
    OSLOBODI SRBIJU!!!
    UZ TEBE SMO!!
    DO POBEDE!!

  8. hoće da čuva onaj stari most? nažalost niko ne nema interesa za grad i potrebu građana, nego koristi sve što nađe da kritikuje vlast, pa i cak i one stvari koje su pizitivne.

  9. Uh, ala se raspisali botovi… Samo ne znam jesu li Vučićevi ili Đilasovi!? Legitimišite se, botovi!

  10. Bože koliko li je miliona ovaj težak?
    Ista priča kao i sa ostalima iz opozicije
    Samo keš i sve može

  11. PreCednikov kabinet zove gradjane na privatne mobilne telefone i pita za politicki stav, prijavljuje NN lica u stanove, pa da li je ovo normalno?!

  12. Ne mogu da kažem da nema smisla to što Savo priča, daleko od toga.
    Godinama odbija da izađe na izbore, a izlazi baš sada kada dobar deo opozicije ne izlazi.
    Izaziva sumnju svakako…

  13. Sve je lepo napisano o Savi ali sam siguran da on nebi izašao na ove izbore da je opozicija izašla kompletna. Ovako je shvatio da može da dobije malo bolji deo kolača pošto dobar deo opozicije ne učestvuje. Mislio sam da je malo veći karakter.

  14. Botovi nisu svesni da su ovakvim komentarima protiv ovog čoveka kontraproduktivni.Bravo Savo!

  15. Odlično.Stalno se govori da treba neko nov,neokaljan,ko nije do sada bio vlast, ko nije menjao stranke k’o košulje ,ko je dosledan,ima organizacione sposobnosti i za institucionalno ali i vaninstitucionalno delovanje,kad se mora.Evo ga.Savo,samo napred i hrabro.Zajedno sa proevropskom opozicijom koja izlazi na izbore možete da osvojite većinu u BG i drugim gradovima i da formirate vlast u BG,Novom Sadu, Nišu,Valjevu…

  16. Podrška!
    Nadam se da će.beogradjani vrednovati sve dosadašnje aktivnosti pokreta Kreni-promeni na čijem je čelu Sava Manojlivic i podršku koju je dobio!

  17. Sad kad mu se Đilas, sa Marinikom, sklonio sa puta, konačno ulazi u trku i Savo. A kako bi bilo štogod da su obojica (ili svo troje), i kompletna opozicija ZAJEDNO na izborima!

  18. Он је републиканац проверено нама наку политичку профилисаност. Покс у овом тренутку најискренија опозициона странка. Вучић је сломио Ђиласа, сада су му на нишану Милош Јовановић и Воја Михаиловић, а зашто? Па од њих му ппрети највећа опасност.

  19. @Nale
    A ti misliš da su svi oni svojom zaslugom tu gde su sada ?
    Da nije bilo Đilasa, doživeli bi sudbinu Zahvalnika i Dveri.

  20. Da napišete nešte o jučerašnjoj javnoj raspravi o Beogradskom sajmu i Generalštabu na Građevinskom fakultetu BU?

  21. Da se uozbiljimo da li skola smanjuje neznanje, da li treba da se uredi drzava, to znaci da se sprovodi Ustav i zakoni,a to moze da uradi samo dobar pravnik..I lepo bi bilo kada bi nas zastitili od raznih nebuloza vec bili inspiracoja za ono sto nam valja da cinimo i po dobru bili prepoznatljivi u svetu

  22. Samo napred! Narod je uz vas i vas tim i vase inicijative, sto ce rezultirati dobrim rezultatima na izborima, sigurna sam. Sve najbolje! lila

Ostavite komentar


Izbori 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.