Petar Đurić doneo Šapiću zatvorsko odelo: Kako je izgledao susret dvojice kandidata za gradonačelnika Beograda? (VIDEO) 1foto: Printscreen

Kandidat za gradonačelnika GG „Ćale, ovo je za tebe“ Petar Đurić rekao je danas Aleksandru Šapiću, kandidatu koalicije oko SNS-a i predsedniku Privremenog organa Grada Beograda, prilikom susreta na Savskom nasipu, da „će imati fer suđenje“ i da ga „čeka robija“.

Šapić je na Savski nasip došao kako bi održao konferenciju povodom uklanjanja splavova, a tu su ga sačekali građani i aktivisti nekoliko grupacija, mahom onih koji su se protivili bušenju nasipa.

Tom prilikom došlo je i do incidenta kada je Šapić aktivisti Aleksandru Cvrkotiću oteo telefon i bacio ga o tlo. Među pristunima bio je i Đurić, koji je, kako se vidi na snimku objavljenom na profilu ovog pokreta na mreži „Iks“, Šapiću doneo i njegovu kartonsku verziju u zatvorskom odelu.

Đurić je prišao Šapiću i zatražio od njega da pred novinarima „kaže kako mu preti“, te mu poručio da mu je Šapić ranije rekao da će ga „prebiti njegovi ljudi“, što je naprednjak negirao.

„Došli smo da Vam kažemo da ćete imati fer suđenje, kao svaki građanin što zaslužuje“, rekao je on i Šapića pozvao na TV duel.

Šapiću je rekao i da je zatvorsko odelo „autfit koji mu najbolje pristaje“.

Ovaj aktivista u septembru 2022. saopštio je da mu je Šapić uputio uvrede i pretnje nakon njihovog susreta na parkingu sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ u Beogradu.

Šapić je Đuriću već dugo „na tapetu“, pa je tako pre nekoliko godina odlazio i pred njegovu kuću zbog „nelegalnog nadzidavanja“ tog objekta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari