ProGlas će zaćutati do 3. juna, saopštila je ta organizacija

Ostavite komentar


  1. Dobro je Proglas poštuje predizbornu tišinu, doduše na tri nedelje do izbora, ali ajde, malo su poranili.

  2. Dogovor o uslovima za poštene, slobodne i fer izbore“ je pogažen od strane ubedljive većine opozicionih potpisnika.Trebali ste bar koju reč o tome/njima!Iskreno se nadam se da neki novi, budući dogovor, nećete praviti sa onim istim potpisnicima koji nisu ispoštovali ni ovaj od 9.marta!? U suprotnom će se i vaš, već sada okrnjeni kredibitet,rasplinuti kao i SPN koalicija.

  3. Za mene su Proglas pa odmah zatim Marinika i Miloš Jovanović (tim redom) jedini merodavni da pruže kvalitetan vrednosni sud o stanju u ovom raspalom društvu.
    Iza njih, mogu da uvažim i stavove Tanasija Marinkovića i Miloša Bešića.
    Ostale mogu da saslušam.

  4. Pozdravljam odluku i naravno da sa nestrpljenjem očekujem obraćanje trećeg…

Ostavite komentar


Izbori 2024

Kolika je izlaznost na ponovljenim izborima u Nišu? 6

Kolika je izlaznost na ponovljenim izborima u Nišu?

Na ponovljenim izborima za odbornike niške Skupštine opštine Medijana na biračkom mestu broj 14 u Osnovnoj školi "Ćele kula" do 10 časova glasalo je 9,30 odsto birača sa biračkog spiska, a na biračkom mestu broj 16 u Vatrogasnom domu izlaznost do 10 časova bila je 9,45 odsto.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.