I Pokret za obnovu Kraljevine Srbije sakuplja potpise za izbore u Kragujevcu 1Foto: GrO POKS Kragujevac

Od sinoć kragujevački POKS (frakcija Žike Gavrilovića) i „Dveri” skupljaju potpise za listu „Boško Obradović – Srpski pokret Dveri – POKS – Miloš Parandilović – Patrotski blok za obnovu Kraljevine Srbije” za predstojeće predsedničke i parlamentarne izbore.

Kragujevčani mogu dati svoj potpis za ovu listu u prostorijama ogranka POKS, u Ulici Kralj Petra Prvog, broj 17/A, od 9 do sati, a potpisivanje će trajati i sutra.

Inače, na ovoj listi je najbolje kotirani kragujevački kandidat, koliko je „Danas” imao uvid u liste za parlamentarne izbore – Mirko Čikiriz, diplomirani pravnik i potpredsednik POKS-a u koaliciji sa Boškom Obradovićem, koji je na ovoj listi treći kandidat ovog Pokreta, odmah iza Žike Gavrilovića i Miloša Parandilovića.

Ovaj ogranak kragujevačkog POKS-a, kako je najavio Čikiriz za „Danas”, imaće još jednog kandidata na listi za narodne poslanike, a njega će večeras odrediti Gradski odbor POKS-a.

Kao kandidati Srpskog pokreta „Dveri” za Narodnu skupštinu sa ove liste navedeni su Biljana Pavlović, tehničar tekstila (potpredsednica GrO „Dveri” Kragujevac), inžinjer Nikola Mladenović (predsednik kragujevačkog GrO „Dveri”) i Radomir Živković, diplomirani pravnik.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari