Kula: Do 20 časova glasalo oko 66 odsto birača 1foto: sajt Opštine Kula

U opštini Kula, gde se održavaju i lokalni, uz predsedničke i parlamentarne izbore, do zatvaranja biračkih mesta izašlo je oko 66 odsto upisanih birača.

Na izborima za lokalne odbornike u toj opštini moglo je da glasa 14.172 upisanih birača. Biračka mesta otvorena su na vreme. Iz Opštinske izborne komisije rekli su za Danas da nisu zabeležene nepravilnosti na izborima. Te navode potvrdili su nam i kandidati za odbornike iz redova opozicije.

Ranje danas rekli su nam da očekuju da će izlaznost tokom današnjeg dana dostići i 70 odsto.

Kandidat za odbornika opštine Kula Petar Bodroži rekao je za Danas da je u pitanju najviša izlaznost u toj opštini u odnosu na nekoliko prethodnih izbora, te da među glasačima ima i veliki broj mladih ljudi.

Preliminarni rezultati očekuju se oko 22 časa.

Na izborima za 37 odbornika skupštine opštine trka se 7 lista, a to su Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve, Ivica Dačić – Premijer Srbije, Zajednica Srba, koalicija Dosta je bilo – Suverenisti, Narodno stranka i Ruska stranka , Grupa građana „Kritična masa – za pobedu“, Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka i lista Kuljani i naš grad – ujedinjeni za pobedu Kule.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari