Izjave Dačića vode Srbiju u izolaciju

Ministar spoljnih poslova Srbije zateže odnose sa Bugarskom oko pitanja politike EU prema Kosovu

Ostavite komentar


  1. Živ je Sloba umro nije. Muke naše kada nam državnu politiku vode komunisti i radikali bez ikakvih ideala za pomenutim ideologijama nego čisto eto tako, može im se pa daju sebi za pravo da trućaju svašta.

  2. Izjava Bojka Borisova je daleko ozbiljnija i bezobraznija od reakcije Ivice Dačića.

  3. Reči koje je upotrebio ministar Dačić ne mogu da pristoje jednom ministru. Mislim da je sam sebi udario šamar posle današnje izjave g. Vučić.
    Ej bre Srbine nismo na Kalenica pijaci a niti na Zelenom vencu.
    Vi ste ministar g. Dačiću

    1. Dacic , kao politicar je preziveo vek , odavno je trebao da ode u zaborav . SPS nema veze sa socijalizmom , jednostavno tipicna partija koja opstaje zbog vrlo cudne inercije proslosti .
      Izjave Ministra Dacica su , bojim se sasvim na mestu !

  4. Štetočina,kao i svi komunisti,zajedno sa radikalima Šešeljem i Vučićem!Sve sam „srpski“ ološ!

  5. SUNOVRAT SRBIJE
    Danas samo lud čovek ne vidi da je najveće zlo Srbije, upravo radikalna stranka sa njenim reptilima. Zatim SPS i Demokratska stranka. Za vreme njihove vladavine Srbija je potpuno izdata, opljačkana i rasprodata zemlja. Ovi zločinci nemaju drugih argumenata za svoju odbranu, osim klevetanja i uzurpacije medija i sudstva Srbije. Javnoj kritici i istini zabranjen je pristup na medijima, i preti joj se otvorenim fašizmom.
    Da bi Srbija opstala ona mora ovakve stranke da zabrani i žestoko da kasni. Sva nelegalno stečena imovina mora da im se oduzme, a za sva krivična dela moraju da odu na robiju. Ako to ne uradimo mi nestajemo…
    P.Sajdžo Bogutovac.

  6. ‘Ajde de, apsolutno netačno, si priča nešto i on godinama unazad ima vrlo sličnu retoriku, nisu bitne reči već ono što se radi, ni taj Dačić ni bilo ko iz naše valsti ne radi ništa korisno, nega nam prave ogromnu štetu, nepopravljivu, kao i oni pre njih, samo su ovi uz eto neke elemente ranije vlasti kao što je Dačić još pojačali gas. Mi smo apsolutni outsideri u spoljnoj politici, i nikada nećeme ući u EU niti biti ozbijlna država, i taj Dačić to samo pomaže svojim lošim (ne)delovanjem, a to šta on priča, skroz nebitno.

  7. Dačić jedino skokom naglavačke u septičku jamu može da izgladi odnose. I da ne izlazi otle.

  8. Kako je Borisov uspešno isprovocirao staru komunističku Hruščov školu diplomatije: cipelom o sto , pa da vidiš kako će da se plaše ovi iz UN, EU, itd.

  9. Dva lica jednog slucaja, ne zaboravite izjavu predsednika Bugarske, ni malo nije naivna.

    1. Шта Вас је тачно потресло у изјави бугарског премијера?

  10. Makedonija Kosovo Albanija Crna gora sa sve crkvom BiH Hrvatska Bugarska sada sa svima nas posvadja drzava..malo zborimo sa Putinom i pomalo sa Madjarima tj Orbanom koga EU bas i ne mirise.. i kuda odosmo?U EU..SIGURNO OVAKO NECEMO..Rusima?teoretski da ali radicemo tj izvozit cemo pamet uzivo za Eu ..niko ziv sem da nije na rubu kriminala ne bezi za korom hleba umajcicu Rusiju.Od 28 zemalja Eu mi smo kao dobro sa 5 jer nisu priznali kosovo..a nisu ga priznali ne zbog prijateljstva vec iz prakticnih interesa..E sad ocekivati od Dacica da se kao izvine nema od toga nista.. ovo je ocigledno da ne idemi niti u EU niti po sistemu ka EU. Tapkamo za autoritarnim sistemima gde drzava raspolaze sa svim u svakom trenutku..i sto je gore od toga za sada nepromenljivo..kao i svaki autoritarni sistem..zivio Vodja nas Veliki.. do imbecilnosti se divim,o NJemu I Dacicu ..i Putinu uz put i Maduru za svaki slucaj …a i popvima i hodzama koji svoj narod brane ..inace da smo u izolacioji jasno kao dan ..

  11. O cemu vi prisete gospodo dosta je bilo savijanja i treba ponekad bar Bugare spustit na zemlju. Te najvece pprevarante do juce su nosili kisobran po Sofiji kad pada kisa u Moskvu iako je divan i suncan dan. I oni treba da drze nekome slovo ubedljivo najgori narod Balkana. Samo me cudi sto su ga ovi nasi drzali za prijatelj ovog tipa koji je namazan svim bojama a o njima kao narodu ne treba trosit reci. Treba komunicirati sa jakim nacijama i drzati ih za prijatelje a ove pekinezere samo tretirat onako kako zasluzuju jer su kroz istoriju vise puta pokazali koliki su prijatelji Srbije. Bugar Srbinu ne moze biti bratko i tu je kraj svih pocetaka sa njima!

  12. Dacic je svakako trebao da odgovori politickim jezikom , a ne “licnim”. To je jedna strana, a druga strana kaze da je trebao da bude grub, jer kakav je to saveznik koji se zalaze za nezavisnost Kosova?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.