Jovanov: Boško odlučio da bude vlast

Ostavite komentar


  1. Bosko, Bosko ti bi na izborima da dodjes na vlast? Pa ne ide to tako, vidis kako se to radi i kako cika Milenko to prakticno moze da pokaze. Dakle, budes u stranci (DSS), sve dok je na vlasti. Kada se vlast (i Milenkovom zaslugom) izgubi, onda pocnes da obozavas neku novu stranku koja je na vlasti (SNS) i obozavas je sve dok je na vlasti. Kad i ta stranka padne, naci ces vec neku trecu, petu koja je na vlasti i onda zaobozavas nju. Eto kako to Jovanov radi, ne stranka, ne izbori, nego samo Milenko u vlasti. Uvek.

    1. Joka, bravo za komentar – baš kao Joja mitraljezac!
      Zivim za dan kad će Milenko i svi MILENKOVI – kopati krompir u Padinjaku…

  2. И ти си био ватрени Србски националиста. пребројавао си Мађаре, по Војводини, који не знају српски. А онда си одлучио да будеш власт и прелетео у СНС и постао ватрени европејац, демоктаских назора и Вучићев мегафон.У политици је све могуће.

  3. 7 godina drobite o nekoj opoziciji,državu ste sveli na burazersku ekonomiju,uveli 24 sata Vučić,poskupelo je sve više puta.Zgadili ste medije svima koji i malo mogu da razmišljaju svojom glavom ,sejete mržnju i laži
    sramota me što pripadam ovom ,,društvu,,koje je cilj samo sebi.

  4. Ka ne znam zašto mi odobravamo da se ne iznosi prošlost, kada aplicirate za neku vizu ili idete na razgovor za posao – traže vam svaki detalj istorije.Samo za političare to ne važi, bitno je šta trabunja u realnom vremenu. Ovaj čovek, kao i Martinović, ima valjda neku prošlost i izobiljnu sadašnjost…

  5. Da li znaš u kojo si stranci danas, pošto ih menjaš prema količini vazelina…

  6. biću kratak, boško je loš izbor ali je i takav od jovanova i vučića zajedno bolji za klasu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.