Jovanović: Vučićeva, a ne naša metla, počistila opoziciju

POKS očekuje da će nakon drugog izbornog kruga ući u parlament Srbije, u pokretu Metla skeptični

Ostavite komentar


    1. G-dinu Jovanoviću svaka čast na političkoj i svakoj drugoj korektnosti, voleo bih da je ušao u Parlament…Dobro je imati tako konstruktivne “ protivnike“ koji ne prelaze granice dobrog ukusa i pristojnosti…Treba ipak prihvatiti eventualni poziv za ulazak u vladu, jer svako dobronameran je dobrodošao u situaciji kad je zemlja pred velikim izazovima…A treba videti i kako je to “ hodati po žici“ kad si stisnut i pritisnut sa svih strana…

  1. Pa ne mozete sad kukati sto vas je kako kazete „Vucic pocistio“, znaci da je bio jaci od vas sviju iz opozicije. Budite bolji od njega i dajte vise smisla vasoj kampanji mozda od vas bude nesto. Mnogima je dosta Vucica, ali alternativa je nikakva. Niste hteli ici na izbore… posle glasanja nema kajanja.

  2. E sda shvataš da si bio u neravnopravnom položaju u predizbornom periodu, ali si ipak srljao na izbore. Trebao si biti pametan na vreme sa ostatkom opozicije bojkotovati i izaći ne okaljan. Ovako si prošlost.

  3. tako je momce, sve si u pravu, konacno jedan trezven i realan na politickoj sceni. Radite vi u narodu, imate internet, nije vam ni potrebna ovaj propagandni otrov kojim nas zasipaju i odozgo, a i odozdo ovi bojkotasi iz stranih ambasada. AV je vrlo lukavo spusto cenzus i navukao 20 izbornih listi koje ni to ne mogu da predju realno, i razvukao izborno telo na sve strane kako bi eliminisao neistomisljenike iz vlasti. To sto smo mi glupava masa, nije njegova zasluga jer smo takvi 100 god. u nazad. A nastavak tirade o nelegitimnosti je samo potvrda da gluposti leka nema, da je opozicija izasla sa dva, tri cista kandidata, imali bi onu drugu polovinu od 4 miliona prosecno izaslih Srba na izbore, i imali bi polovinu mandata u skupstini, ovako su odradili posao za AV bolje od njega samog!? Umesto toga, DS se na dan izbora bije medjusobno za fotelje, tuzni Tadic i dalje lamenira i zali za USA ambasadom, Bosko halucinira sad i formalno vanistitucionalno, … , znaju svi da je AV samovoljan, ali dajte kandidata da ga smenimo , umesto sto vredjate one koji su ispunili svoje pravo i obavezu na izborima, za razliku od ostalih koji nisu a pljuju, … , u Srbiji nista novo!

    1. hissar tebe za predsednika, pametansi samo tako, sve okruglo pa na ćoše.

    2. Steta sto ovaj komentar ne umeju da procitaju oni koji bi i trebalo

  4. Svideo mi se vas nastup. E sad, program niste imali. METLA vise ne prolazi kod naroda. Imate buducnost. Morate da se sklonite sa ogledala i da ne gledate u SNS i SZS nego u narod. Pamet u glavu i samo napred. Zao mi je sto se niste udruzili sa Sapicem i SPAS-om. I nemojte da pravite nove DVERI. Nece proci. Svako dobro.

  5. Taj DSS pokusava da bude kopija Kostunicinog „uspeha“. Cim tu ugledam cetnika Dmitrovica pored Jovanovica, jasno je ko ste i sta ste. Prikriveni SOVINISTI sa
    leptir masnama i fizbajnom.
    Zbogom CETNICI.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.