Jukom pozvao Anu Brnabić da ne postavi Vulina za ministra

Ostavite komentar


  1. Šteta što gospoda iz Jukoma nisu predložili i adekvatnu zamenu za gos.Vulina.Za Gospodu iz Jukoma bi idealan ministar vojni bio Aziz Keljmendi osvedočeni prijatelj Srbije.

  2. Vulin, ovaj „hibridni patriota“ je interesantan i predstavlja sliku i priliku sadašnje vladavine dinastije Vučkovih junoša. Ostavi te ga još malo da ministruje, vickast tip je, ko da ga je „dama sa cvetom“ u sirotištu nekada daaavno zaboravila. Pa sada vaskresao.

    1. Ovo je zemlja-drzava Srbija.Kome se ne svida neka ide odavde.Ni meni se vlst ne svida ali Srbija je nasa zemlja.

  3. Ana Brnabić ne predlaže i ne postavlja ministre. Ona samo dobije spisak. O svemu odlučuje On.

  4. To je najmanji greh, prvi je JUL, pa Mira Marković, pa vojni rok,pa tetka iz Kanade, pa umišljeni General, pa gde su glasači, koliko je to likova dalo njemu glas?!
    Popularan je ko baba rupe sa Šoroševih platnih spiskova., šta je on to učinio za Srbiju a da se nije ogrebo za platu i fotelju!

    1. Sve bih se složio, ali… Uporedi stanje vojske i vojne opreme u vreme od 2000. do 2012. i od 2012. do danas, i sve če ti se reći samo.

    1. Kada bi se on/ona pitala? I za njeno mandatarstvo se čak ne pita pizdousti? On/ona je „fikus“, a ona/on je najobičniji namjesnik i izvođač prljavih radova?

  5. Samim zahtevom JUKOM-a, Vulinu je zagarantovano mesto i u novoj-staroj vladi Ane Brnabic…Od kvaliteta nema ni jedan ali je poslusan kao Lesii!

  6. Jeste li normalni? Naravno da treba da ostane na toj poziciji. Jel hocete da ga postave za premijera, a Vesica za ministra odbrane?

  7. Kakvi ste vi pravnici kada mislite da ona odredjuje ministre. Ona samo procita sta joj je napisano na parcetu papira

  8. Naravno da su siptari.i sami sebe tako nazivaju.ni mi se ne vredjamo kad nas neko naziva srbima.a brnabicka ce ostaviti vulina ,i treba da ga ostavi jer tim koji pobedjuje netreba menjati

  9. jukom bi morao da se edukuje i sazna istoriju i nauci da rec siptar nije uvredljiva jer je to ime koje potice od oblast siptije koja je postojala u oblasti kim cak je uvtedio siptare kad ih je upotedio sa albacima

  10. Zulu-eklipa sa Vulom da ostane na okupu( ubaciti negde i Dodu, vola). Lakse ih povatamo.Ovo drzava-Srbija ? Sasa je vidi kao takvu jer ne slusa doktora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.