Kikinda: Opoziciji uskraćene sale za predizbornu konvenciju 1Foto: Kikindske

Na predizbornoj konvenciji liste „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ u Kikindi, nositeljka liste i potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, pozvala je okupljene Gradskom trgu da 3. aprila izađu na birališta i animiraju što više svojih ukućana, rođaka i prijatelja, kako bi svojim glasom za promene pomogli pobedu opozicije.

Pred više od 200 Kikinđana, koji su se po hladnom i vetrovitom vremenu okupili u centru grada, pored Marinike Tepić, govorili su Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana, i dr Branimir Jovančićević, potpredsednik Demokratske stranke, a na bini su bili i predsednici SSP-a, DS-a i Pokreta za preokret, Dragan Đilas, Zoran Lutovac i Janko Veselinović, kao i kandidati na listi – potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković i dr Slobodan Prvanović, poznati fizičar, kao i kandidati iz Kikinde, Olivera Kantar i Darko Pjevalica.

Kikinda: Opoziciji uskraćene sale za predizbornu konvenciju 2
Foto: Kikindske

Predstavnici kikindskih ogranaka stranaka opozicije pokušali su da za konvenciju iznajme neku od sala u gradu, ali su odbijeni.

U Narodnom pozorištu im je rečeno da imaju probe, a u Kulturno-umetničkom društvu „Eđšeg“ takođe je, navodno, zauzeta sala.

U Kikindi od 2016. godine naprednjačka vlast ne dozvoljava javnim ustanovama da iznajmljuju sala za održavanje političkih tribina, svima osim, naravno, strankama vlasti.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari