Zagrevanje kuvanim vinom i čajem pred pobedu u pešačkoj zoni „Kod krsta”: Ujedinjeni protiv nasilja - Nada za Kragujevac 1Foto: Ujedinjeni protiv nasilja - Nada za Kragujevac

 

Oko 200 Kragujevčana okupilo se danas u centru grada u pešačkoj zoni „kod Krsta” gde su predstavnici opozicione liste Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac organizovali „Zagrevanje pred pobedu”.

Zajedničko „Zagrevanje” je trajalo od 15 do 17 sati a okupljenim sugrađanima Ujedinjeni protiv nasilja poslužili su kuvano vino, topao čaj i „sjajnu atmosferu”, kako sami ističu.

– Osećaju se promene u vazdu, ocena je i organizatora kao i posetilaca „Zagrevanja pred pobedu”.

Lideri liste Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac i na „Zagrevanju” su još jednom iskoristili priliku da pozovu građane da u što većem broju izađu na izbore u nedelju 17. decembra.

– Samo visoka izlaznost omogućava sigurnu pobedu, po ko zna koji put su istakli oni.

Inače, lokalna opoziciona koalicjia Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac svoju završnu konvenciju (završno obraćanje), na kojoj će se obratiiti njeni lideri na gradskom nivou, zakazali su za sutra, u četvrtak, u 10 sati u prostorijama stranke Zajedno za Šumadiju.

Koaliciju Ujedinjeni protiv nasilja – nada za Kragujevac na lokalnom nivou čine gradski odbori sedam opozicionih stranaka: Stranka slobode i pravde, Zajedno za Šumadiju, Narodnog pokreta Srbije, Demokratske stranke, Nove demokratske stranke Srbije, Pokreta obnove kraljevine Srbije i Pokreta slobodnih građana.

Predstavnici liste Srbija protiv nasilja za republičke izbore imali su svoju konvenciju na istom mestu, u pešačkoj zoni „kod Krsta” u nedelju, 3. decembra. Tada su se okupljenim Kragujevčanima i Šumadinicima sa bine obratili: Tijana Perić Diligenski, Srđan Milivojević, Biljana Đorđević, Borko Stefanović i Miroslav Aleksić.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari