Samo velika izlaznost na izborima pobeđuje SNS: Završna konvencija liste koalicije Ujedinjeni protiv Nasilja - Nada za Kragujevac 1Foto: Ujedninjeni protiv nasilja - Nada za Kragujevac

 

Gradski lideri svih stranka opozicione koalicije Ujedinjeni protiv Nasilja – Nada za Kragujevac obratili su se na današnjoj konferenciji.

– U 40 dana kampanje naša lista pokrenula je 40 tema među kojima su se našli problemi, šanse za Kragujevac ali i vrednosti za koje se zalažemo, istakao je Obrad Turković, šef izbornog štaba ove liste.

Ognjen Savić iz Pokreta slobodnih građana pozvao je sve mlade da izađu na izbore i od Kragujevca naprave moderan evropski grad.

– U Srbiji se ujedinila desnica i levica kao primer da smo poslušalli volju građana u nasušnoj potrebi da se smeni SNS, napomenuo je Milan Tanović iz POKS-a,

Po Slađani Radisavljević iz Novog DSS-a „samo velika izlaznost na izborima pobeđuje Srpsku naprednu stranku”.

– Kragujevac je grad Radomira Putnika, Radoja Domanovića i Miloja Pavlovića, slobodarski grad i naši sugrađani trebaju i danas da budu dostojni svojih slavnih predaka, podsetio je Ivan Dubljanin, ispred DS-a.

Doktor Predrag Delić, Narodni pokret Miroslav Aleksić, nije zaboravio i novinare i zahvalio se njima ali i građanima na podršci u kampanji.

Narodni poslanik SSP-a Dalibor Jekić je na današnjoj završnoj konvenciji obećao da će njihovom pobedom na izborima konačno prestati pritisci na ljude zapsolene u javnom sektoru koji toga moraju i trebaju „da se oslobode”.

Na tu temu se osvrnuo i narodni poslanik Veroljub Stevanović, Zajedno za Šumadiju, dugogodišnji gradonačelnik Kragujevca u više mandata.

– Svi ljudi koji rade u javnom sektoru i koima prete prestankom radnog odnosa će dobiti posao i ne trebaju da se za njega plaše, poručio je on, dodavši „da je u njegovo vreme gradonačelnikovanja Kragujevcom, svakih šest dana u nedelji svako od sugrađana mogao da dođe i obrati mu se a ne kao sada za vreme otuđene vlasti SNS-a”.

Samo velika izlaznost na izborima pobeđuje SNS: Završna konvencija liste koalicije Ujedinjeni protiv Nasilja - Nada za Kragujevac 2
Foto: Ujedninjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac

– Nikola Dašić, organizujući sutrašnji otvoreni prijem za građane, otvoreno krši izbornu ćutnju, napomenuo je i Stevanović.

Koaliciju „Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac” čini sedam gradskih odbora stranaka: Stranke slobode i pravde, Zajedno za Šumadiju, Narodnog pokreta Srbije, Demokratske stranke, Nove demokratske stranke Srbije, Pokreta obnove kraljevine Srbije i Pokret slobodnih građana.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari