Kosovo uspostavlja direktne kontakte sa Trampom

* Veoma je važan susret sa Bobom Dolom, koji je izuzetno blizak novom američkom predsedniku, kažu izvori Danasa iz Vašingtona
Kosovski predsednik Hašim Tači u četvorodnevnoj poseti SAD

Ostavite komentar


  1. Naš premijer verovatno razgovara sa Klintonovima, ako mogu da mu vrate pare koje je onomad uplatio njihovoj fondaciji, jer mu hitno trebaju….
    Po istoj logici se dodvorava i Merkelovoj, kada joj je ceo zapad okrenuo leđa, mi ćemo poslednji shvatiti ko vuče konce.
    ožemo da se protivimo Kosovu, ali po pitanju spoljne politike su nas prevazišli davno… ali čekaj samo da Dačić nauči Engleski pa će da vide!?

  2. A Vučić neka i dalje leti na donatorske ručkove sa 5-milionskim dolarskim čekom od naših poreza protivnicima novog predsednika.

  3. "… Merkelovoj, kada joj je ceo zapad okrenuo leđa,…" Ceo zapad, od Moskve do Vladivostoka…

  4. Razlika izmedju Srbije i bivsih jugo republika i pokrajina je u tome, sto oni gledaju svoje nacionalne interese, a Srbija i njeni politicari, samo da se dokopaju vlasti. To ih je naucio brozovski sistem. Devedesetih dok je Milosevic sedeo u svojoj fotelji i cekao da mu svi dodju na noge, Tudjman, Izetbegovic i ostali su jurili po svetu da se zale na agresiju. Taci je otisao kod Trumpa, a Vucic da otvori indijsku berzu. Ocigledno je da Srbija zaostaje za svima ostalima i da ne zna da vodi politiku kao ni diplomatiju. Takodje Srbija treba vec jednom da se opredeli i to definitivno na koju ce stranu, jer ne moze da sedi na dve stolice.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.