Ljajić: Ujedinjenje opozicije- teška misija

Ostavite komentar


  1. G. Ljajic je bio mali saraf u svim vladama i opstajao je. Kao jarbol za sve zastave, on ne treba da brine o ujedinjenju opozicije . Ne vidim povod za razgovor sa njim, a izjava o turistima iz Kine, je smesna.No, poznavajuci mentalitet ovakvih ljudi, ako opozicija pobedi, on ce sigurno snaci. Uostalom, kao i svih ovih proteklih godina.

  2. ljajic bi da izvozimo soju a nje nema maltene ni za leka,mozda nije cuo da je ove godine susa desetkovala rod pogotovo soje.

  3. E vala, neka je i ovaj večiti udbaški ministar to rekao onima sa kojima je (kao bajagi) zajedno bio 5. oktobra (a u stvari minirao demokratsku vlast). Teško Srbiji sa takvima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.