Lopandić: Srbija se svrstala među crne ovce u Evropi neuvođenjem mera prema Rusiji

Ostavite komentar

  1. Svrstali smo se među „crne ovce“ u koje spada cela Afrika, Azija i južna Amerika.

Ostavite komentar

Politika

EU nije sposobna da sama reši problem Kosova i Srbije: Sagovornici Danasa o izjavi Grenela da je neophodno vođstvo Amerike u pregovorima 5

EU nije sposobna da sama reši problem Kosova i Srbije: Sagovornici Danasa o izjavi Grenela da je neophodno vođstvo Amerike u pregovorima

Evropska unija nije izgubila kredibilitet zato što se umešala američka administracija u pregovore Beograda i Prištine, već zato što su pojedine zemlje članice delegirale svoje izaslanike, ili pregovarače i time prakrično dovele autoritet Brisela pod znak pitanja - kaže za Danas Dragan Šutanovac, osnivač Saveta za strateške poslove.

Naslovna strana

1. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.