Mihajlović: Nije vreme da se Vučić povuče sa čela stranke

Ostavite komentar


  1. Sažeto rečeno- on kao hoće , a ona kao neće . Žao mi čoveka , ne spava ,radi 36 sati dnevno, o svemu brine,za sve se pita,svima odgovora , postao kao nes kafa-3 u 1, prete mu,napadaju ga mobilnim telefonima ,ruže ga po novinama,društvenim mrežama,gostuje po tv emisijama boreći se protiv svih koji mu ne smeju izaći na debatu, trpi Vučičevića,Nešu,Rističevića i drugu intelektualnu elitu, otvara sve od trotoara do kosmodroma.Pustite čoveka na miru .Znamo mi Zorana da ti oćeš da budeš papa posle pape , al za svaki slučaj ga braniš ,kao da se vlasi ne dosete .Naposletku jedino pamatno mi zvući ptrpev testamenta Pantelije Topalovića: „Žao mi je što ste naša vlast ,a ne vlast naši neprijatelja. Ko je vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti .“.

  2. Predsednik drzave, gazda kafane, vodja knjizevnog kluba, razredni staresina u obdanistu, astronaut i vatrogasac – Super AV moze sve. Dozvolite coveku da dostigne vrhuunac sopstveno psiho-fizickog razvoja i postane balon od sapunice koji ce kosava da oduva…daleko, daleko…negde…tamo

  3. Sad ce da ga mole,pa da skupljaju potpise,pa da drze mitinge podrske,ne bi li vodju ubedili da se kandiduje.Na kraju komedije ,tragikomicne on ce prihvatiti teska srca sa sve spojenim prstima i ugrizanom donjom usnom…boze cuvaj

  4. najpošteniji najavljuje čistku – milfhajlovićka prva počela- nastavila sa uvlačenjem . a on to zna da ceni .

    1. Žali se Vučić da ga neki ne brane dovoljno.
      Društvo uvlakača i fantastičan model ponašanja koji se servira mladima.
      Zato beže.

  5. Isti će razvaliti usta kako su kupovali glasove,fingirali zapisnike,zahtevali privodjenje sigurnih glasova uz fotografisanje,bugarski voz…………………

  6. Zorana …Zorana …nemojte biti toliko sebicni i egoista ( odmah monumentalni pritisci sa svih “ naprednjackih “ strana ) , ako “ preCednik “ zeli da se povuce , odmori , da vise provede vremena sa svojom porodicom , da ne dolazi na sastanke u bilo koji dan ili bilo koje vreme , ne zeleti slusati “ fantasticne “ rezultate “ zlatnog doba “ dozvolite mu da se opusti , odmori , da nadje vremena da obidje koju knjizaru dok su otvorene , ga ode sa Tamarom u “ operu “ ili “ pozoriste “ ( uf …nije to za naprednjake ) , da uci ruski u toku dana (nije za kineski …“ kec ko kuca “ ) DOZVOLITE mu , ljudski je ( ? )
    Verujem da znate onu nfrancusku narodnu poslovicu ;
    “ Les cimètires sont plaines des hommes irremplaçables „…
    Groblja su prepuna nezamenjivih ljudi

  7. “Mihajlović: Nije vreme da se Vučić povuče sa čela stranke.” I ja mislim nije vreme, jer još malo je ostalo od Srbije pa da ugasite svetla.

  8. Po sistemu:Oni hoce da te bude a ja ne dam.Sta se ova fasaderka uvlaci?Navikla na sistem drp,drp u G 17.Pa misli da ostane jos da maze i laze.

  9. Gospodjo manje pudera pa ćete trezvenije razmišljati, odnosno manje se šlihtati. Ovde se ne radi o “ vremenu” već o Ustacu po kome Predsedbik ne može da istovreneno bude i predsednik stranke. Vi ste totalno promašili temu.

    1. Zlatokosa, strucnjak za ekonomiju, ekologiju, energetiku i rudarstvo i gradjevinarstvo…Udaj se za mene!!!

  10. Zašto ova osoba ili neko poput Maje,Jorgovanke,Siniše,Nebojše,Vulina,Marjana,Atlagića,Djuke,elite napredne stranke ne istakne sebe kao nosioca liste naprednjaka?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.