Mila Popović (SSP): Samo nekoliko centimetara snega paralisalo Beograd 1foto FoNet

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović ocenila je danas da je nekoliko centimetara snega, koliko je palo u Beogradu, pokazalo da grad ne funkcioniše, te za to okrivila vladajuću Srpsku naprednu stranku (SNS).

Ona je u saopštenju navela da su „saobraćajne nezgode, usporen saobraćaj i klizavi trotoari slika Beograda u kome je palo tek nekoliko cetimetara snega“ i ocenila da i to pokazuje da vlast ne ume da upravlja Gradom.

Sneg, kako je dodala, „po televizijskim izveštajima, čisti (ministar) Goran Vesić, a „gradonačelnika (predsednika Privremenog organa Aleksandra Šapića) nigde nema“.

„Ne možemo reći da je (Šapić) nestao u snegu, jer snega je palo manje od pet centimetara. Ali i to je bilo dovoljno da se pokaže da grad ne funkcioniše“, kazala je Popović.

Rekla je i da je „jasno da Šapić i SNS ne umeju da upravljaju gradom“, te da, kako je dodala, svi znaju „da ih Beograđani ne žele i da su pokrali izbore“.

„Jedino ljude koji ne žive u Beogradu, a koje protiv zakona ; prijavljuju na adresama vodovoda, nezavršenih zgrada, udžerica, kućama članova SNS, bolnica i telefonskih kućica, zatvorenih auto servisa i neuseljenih zgrada u izgradnji, mogu da slažu da će nešto uraditi za Beograd“, kazala je ona.

Prema njenim rečima, sve je to vlastima bilo uzalud.

„Ni njihovi glasovi nisu bili dovoljni. Izbore su izgubili“, zaključila je Popović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari