Moguć dolazak Angele Merkel na proleće

Diplomate o eventualnoj novoj poseti nemačke kancelarke Srbije

Ostavite komentar


  1. Da docekamo i gospodju Merkel, da vidi kakvih lepota i dobrog naroda sve ima u Srbiji.

  2. A sto da ne! I njoj bi priredili spektakularni docek. Pa mi smo moderan kreativan i civilizovan narod.

  3. Hoće li vučić i za Merkel da organizuje „spontani dolazak podrške“ hiljada građana u Beograd hiljadama autobusa o trošku budžeta. Da li će i pred njom da ponižava i sebe (što je njegov problem) ali i i celu državu i sve građane – što jer naš problem – kao što je to činio kad je dolazio putin.!?

  4. Eto razloga vise opoziciji da ne izadje na izbore. … Sa jedne strane, izbegavanje otvorene opstrukcije srpske demokratije od strane Nemacke, … sa druge strane ostavljanje Vucica njegovim sponzorima, Nemackoj i Briselu, samog – da im potpise prodaju Kosova u sopstveno ime, bez davanja legitimnosti takvoj izdaji kroz izbore.

  5. Nemojte molim Vas, g-đo Merkel! Ko će izdržati opet njegovo celodnevno prenemaganje? A ako mu dođe i Makron, preostaje nam samo kolektiva selidba. Mada, kome se ja obraćam? Briga je Vas kako je nama ovde.

  6. Nadamo se i da ce uvazena, uskoro penzionerka, i jos na kratko V.D. Premijera Nemacke, iskoristiti priliku da se na nekom od ulicnih protesta direktno obrati gradjanima Srbije, i u svom otvorenom maniru, podrzi njihov razumni glas za normalnu, slobodnu i demokratsku Srbiju?! … Ali ne, … cekaj, … tu je njen ‘kosovski talac’, gumene kicme, zavezanog jezika, sa pilecim mozgom i ‘cojones’ velicine graska, … koga je dosla da podrzi, u inat interesu slobodi medija i demokratije u Srbiji, zdravoj pameti, redu i pravdi?!

  7. Vucic se hvata za slamku da se
    nebi udavio. Nema pomoci
    Bumdesksncelarka A.Merkel je
    na kraju svoje karijere, a sto se
    tice Kosmeta ona je vec odavno
    izjavila da Srbija treba priznsti
    Kosmet. Sta hoce gospodin Vucic
    pa i njemu je vec doslo vrijeme
    da na pusti vladu, Nije ispunio
    sto je obecao, i zeli da se ponovo
    kandidira. Nemoze ga spasiti
    A.Merkel, ni E. Makron,pa ni
    V, Putim, da pozove pred.
    SAD Tramp nece mu uspjeti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.