Moguće "packe" Srbiji zbog medija i spoljne politike

*Uspešnost Parade ponosa smatraće se testom demokratizacije društva, kažu naši sagovornici
Briselske diplomate nezvanično o predstojećem izveštaju EK o Srbiji

Ostavite komentar


  1. Gadi mi se od te Evrope i Brisela i od svih njihovih konstantnih zahteva.
    Fuj

  2. G. Davenport, koliko puta se godišnje organzuju "parade ponosa" u zemljama EU? Pratimo mi štampu iz evropskih zemalja pa smo upoznati sa evropskim stavovima. Sem toga, V. Britanija se izjasnila za izlazak iz EU a kada ćete vi da izadjete iz Bgd odn. iz Srbije? Narod Srbije će vas srdačno ispratiti.

  3. Vlast polako kod nas testira puls gradjana Srbije i pusta probne balone na pitanje da li su za to da im i preostala ostrvca kakvog-takvog zurnalizma (poput, na primer, RTS-a) lice na "Pink" i Studio B. Diktator se vara ako misli da ce EU vecito da cuti. Dok radi bespogovorno za interesa svojih gazda cutace, ali ce, istovremeno, i arhivirati sve njegove svinjarije. U zavrsnom cinu samo ce mu sve to ispostaviti kao racun!

  4. Ma čime se zanosite? Treba li podviti rep "ujka Samu" (priznati nezavisnost K i M), odmah će biti put otvoren za (takvu) EU.!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.