Most za novo srpsko-američko savezništvo

Ostavite komentar


  1. Da, spašavanje američkih i savezničkih pilota izveden je uz pomoć Kraljeve vojske u Oradžbini i antifašiste djenerala Dragoslava Mihailovića,
    što Vučić ne spominje,
    a očigledno ni ambasador SADa koji dobro zna da je predsednik Hari Truman 1948. godine posthumno odlikovao ordenom Legije zasluga zbog učestvovanja u operaciji spašavanja američkih pilota oborenih iznad Jugoslavije.
    Da se zna za sva vremena!

    Jedino je gospodin iz Pranjana kao svedok istorije pomenuo Ravnogorce.
    Svaka čast, gospodine.

  2. Saveznistvo je nemerljivo. Uzmimo na primer sledece: USA je predvodila kampanju bombardovanja Srbije bez konsultacija u UN. Unistila je zgrada mostvova i postrojenja , u vrednosti od 1000 milijardi. Oko 4 000 ljudi je stradalo u agresiji.Otela je bespravno Srpsku juznu pokrajinu Kosovo i Metohiju i izgradila svoju vojnu bazu. I bacala je na Srpski narod bombe sa obogacenim uranijumom(!) Kakvo je sad ovo iznenadno cokoladiranje „brace po oruzju“ ?! Zasto ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.