Može li vakcinacija da utiče na termin izbora?

Vakcina (ne) koristi režimu

Ostavite komentar


  1. A jel pita neko nas da li mi uopšte želimo da se vakcinišemo? Ovde se postavlja tekst da smi mi kao već unapred pristali na to, da je to nešto najnormalnije, nešto što se podrazumeva.

    1. A gledajte imenjače satrap je „njušeći“ atmosferu u mumlanju i brundanju ( a ne protestima) naroda povodom užasavajućeg zakona gde se naravno uvrštava i obavezna vakcinacija, odmah istrčao u javnost sa informacijom da će to važiti za lekare, vojsku i policiju. Međutim, opet sve po užasavajućem zakonu, sledeća faza će ići putem uslovljavanja/ucenjivanja u vezi lečenja, ostanka na poslu (ako niste vakcinisani ugrožavate poslovanje firme), putovanja i sve tim putem a poštujući „slovo“ užasavajućeg zakona od strane ministra zdravlja. Dakle ili pobuna lekara prvih kao kompetentnih kada na njih dođe red na „pelcovanje“ ili nabavka lažnih potvrda o vakcinisanju, uglavnom neće biti reprize 2009 god (vidi pod Kon, Tiodorović i „svinjski grip“) jer su se vucibatine tada „opekle“ pa su ovi satano-kriminalci sada bolje razradili plan.

      1. Čuj ovog politič analitičara Stojanovića : Prosto mi je nemoguće da će Vučić sebe proglasiti zaslužnim za donošenje vakcine narodu s obzirom da ipak svi znaju da je to svetski događaj.
        Alo bre,pa on ako mu za to trebaju politič poeni ima da kaže da je lično danima crnčio u laboratoriji ne bi li svom narodu a i svetu doneo spas.Jer on je Spasoje a narod kakva je marva i to će da proguta.

    2. Milane@
      Podrazumeva se,da smo pristali.
      Predsednik ima sve poluge moci.
      Koliko gradjana Srbije je upoznato sa sadrzajem i sankcijama ,usvojenog zakona o OPSTOJ IMUNIZACIJI STANOVNISTVA?
      Zasto tzv.opozicija i najumniji iz svih struka CUTE?

      1. Ne vredi, mora više od jednog komentara pa šta stigne da se objavi 🙂 1. Broj obaveštenih građana je jednak „odjeku“ ispred „narodne“ skupštine u vreme opuštenog izglasavanja tog zakona a to mu dođe cca 33 „protestanta“ predvođenih kažu „antivakserima“ dr. Jovanom Stojković i „podivljalim“ Sašom Radulovićem. Dakle više miliona žitelja je imalo „preča posla“ od mogućeg ugrožavanja sopstvenog zdravlja iživota pa kada „mečka dođe pred vrata“ onda će „da se prave mrtvi“. Pod 2. U „opoziciju“ i „najumnije“ neće sručiti isti sadržaj vakcine (u Srbiji „nedokaziva“ pretpostavka). Uz to i nešto „deblji“ konto na računu (opet u Srbiji „nedokaziva“ pretpostavka) i pomenuti tvrdo drže „zavet ćutanja“!

    3. Nije nas niko u zadnjih 30 g pitao nizasta,jer ovo sto smo mi dozvolili da nam se desava u drzavi ne bi ni ovi iz „laze“ pristali da im se desava.
      Tako da ako vodja pozeli da se u isti dan odrze i izbori i pocne vakcinacija,bice tako jerbo moze im se kako hoce sa nama ovakvima ili bez nas,svejedno im.

  2. Virus, vakcinacija, nepravda, beda… Sve je to ne vazno. Vlast moze mirno da spava dok joj je ovakve opozicije. Narod ne zeli vise da gleda jedne te iste na politickoj sceni. Narocito one koji su nas posle 5.Oktobra izneverili i omogucili bagri povratak na vlast! Ovi moraju da odu, a stari da se nikad vise ne vrate!

    1. Vama ni vakcina neće moći da pomogne, za vas je narod najbolja vakcina. Narod je iskorenio žuticu.

      1. Evo ja ću da Vam napišem pa me pljujte „letnji dan do podne“ zbog predloženih osoba: Branimir Dragaš ekonomista, prof. dr Miladin Ševarlić, dr. Miodrag Stojković, prof. Rajna Dragičević, novinar Boris Malagurski, dr. Aleksandar Jovović sa Mašinskog fakulteta a sa njima rame uz rame još 50-ak najboljih poljoprivrednika, zanatlija, kulturnih i naučnih radnika…jednom rečju „Treća Srbija“ jer smo dve već „potrošili“ i vreme je da ih bacimo na „đubrište istorije“ što naravno ne isključuje njihovo razmeštanje u zatvore, ludnice i na prinudni rad kao i konfiskaciju pokradene imovine za period 1990-2020.godine. Kada ste već umešali vakcinaciju i politiku red je da „bule“ dobije odgovor.

    1. I to bih čudo voleo da vidim. Dok god u glavama većine građana na replej ide mantra ‘Ćuti, može biti gore’, ovi na vrhu će da rade šta im je volja bez ikakvih posledica. Nikad ovde neće biti kraja režima, jer nam je režim, ovakav ili onakav suđen sa ovakvim servilnim i beskičmenim stanovništvom.

  3. Kako bi to vlast ili bilo ko mogao da iskoristi vakcinaciju za pozitivan rejting kada je većina građana (ne sumnjam da ih je daleko više od 50%) protiv vakcinacije?

  4. Zaista mi je žao što moj jedini komentar na političke špekulacije isprepletane sa ovako strašnjo dopunjenim zakonom „o zaštiti zdravlja stanovništva“ tj umetnutom obaveznom vakcinacijom citiram Sveznajućeg „bilo kojim vakcinama“ glasi: umobolno.

  5. Može, može, naročito kada se predsednik vakciniše, tek ćemo da vidimo kako se menjaju datumi za održavanje izbora.

    1. Za to „vakcinisanje predsednika“ odgledajte predstavu sa Tadićem na tv B92 iz 2009 godine a ako mislite da će sve vakcine biti istog sastava za „četu odabranih“ tj čuvare i glasače antisistema i za „ostale“ mnogo ste naivna osoba.

  6. Sve vi politizujete, a sto je najgore, pricate prozvoljne budalastine pre vremena. Trla baba dlan, da joj prodje dan. Cujem, da vam je prodaja jos opala. A, sta ste ocekivali?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.