Prvi potpredsednik Vlade i lider SNS Aleksandar Vučić rekao je da se nada da neće biti potrebe za raspisivanjem vanrednih parlamentarnih izbora, ali da će se, ukoliko do njih dođe, najmanje obradovati oni koji ih traže.

„Da li će biti vanrednih izbora – najmanje volim da odgovaram na to, izborima se bave najčešće neki u opoziciji koji o tome vole da pričaju u medijima, a boga mole da do vanrednih izbora ne dođe“, kazao je Vučić novinarima.

On je ponovio da ima mnogo stvari koje Vlada Srbije treba da uradi i da se pre svega vodi mišlju kako da se poprave stvari u zemlji. „Nadam se da ih (vanrednih izbora) neće biti i da neće biti potrebe za njihovim raspisivanjem, a ako do njih dođe, nisam siguran da će ti koji ih toliko traže biti obradovani zbog toga, ni samim raspisivanjem, a pogotovo ne njihovim rezultatima“, poručio je Vučić.

Vicepremijer je najavio da će u ponedeljak ili utorak biti održana sednica Vlade Srbije na kojoj će biti doneta odluka o privremenom organu uprave u Beogradu. Vučić je rekao da „ne razume nervozu pojedinih ljudi“ i da je valjda svima u interesu da se nađe najbolje rešenje za Beograd. „To je naša namera i to ćemo i da uradimo u narednim danima“, zaključio je lider naprednjaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari