Naprednjaci poručili Vučiću da odluči

Bez odgovora na pitanje da li je SNS odustala od zahteva da novi premijer bude iz te partije
Zasedalo predsedništvo Srpske napredne stranke, nije saopšteno ime kandidata za premijera

Ostavite komentar


  1. Jednoglasno su doneli odluku što znači da nema nesporazuma u SNS-u!

  2. Ako je odluka jednoglasno donešena to znači da svi u partiji imaju puno poverenje u Vučića i da on jedini može i da donese odluku ko će bit predložen za premijera iz SNS-a.

  3. Sve je kristalno jasno. Vucic izborom premijera koji nije iz SNS-a, drzi citavu stranku i dalje pod kontrolom, da se ne udruze protiv njega. I pored toga sto to svi oni znaju, boje se da bilo sta kazu…

  4. Ha, ha, ova humorozna Centralna Otadžbinska Uprava je isto kao I Centralni Komitet u vreme Druga Tita…

  5. A ja, naivan, mislio da je predsednik države (po zakonu) prestao sa partijskim aktivnostima? Pa čak je i Tadić "zamrzao" svoju partijsku funkciju … Mada AV je samo jedan, av av av av av

  6. Nisu oni tu da misle, ili da nedaj boźe predlože, u napadu demokratičnosti, predlože nekog kandidata, koji ne bi bio po volji Predsednika i Države i Stranke i svih pratećih strančica, pa da dovede u pitanje svoj status člana Predsedništva. Vučić je tu da misli a svi drugi i člnovi Predsedništva, i narodni poslanici i ostali članovi i ovoga i onoga, su tu da glasaju za AV predlog i da ga, eventualno (što nije zabranjeno) hvale. To je demokratija bato…

  7. Toliko je to bolesno, nastrano, sad vec i nakazno ali nam se ne desava nezasluzeno. Ljudi za zatvote, ludare, prezir… na tronu i vode ovo sto neko zove drzavom. Meni vec nema smisla ni efekta da komentarisem

  8. Sasvim normalan stav članstva da podrzi odluku čoveka koji ih je doveo do vrhunca političke moci.Mislim da ce njegov izbor biti realan.

  9. Predsedništvo naprednjaka nema svoje mišljenje o važnim temama. Ja ne razumem da odrasla osoba, obrazovana osoba, osoba koja obavlja važnu funkciju u drštvu nema svoje mišljenje. Da li biste pristali na opciju da žena ceo život govori, kako muž odluči? Primer, ja sam ministar, pada kiša, premijer ne širi kišobran, ja moram da kisnem, ja to ne prihvatam taman da mi je rođeni otac. Zalažem se samo da pamet, kredibilno obrazovanje i moral mogu na prvo mesto, gde god to mesto bilo, sve drugo je propast za društvo.

  10. Dakle, podrzace i ako on predlozi npr. Nebojsu Krstica ili A. Sapica ili V. Draskovica ili D. Djilasa, M. Risticevica ili B. Karica ili V. Seselja?

  11. Moje misljenje je, da ovom otuznom igrokazu (kojega debelo placaju gradjani Srbije), nedostaju samo jos svadbarski kupus i volovi na raznju. Sve ostalo je, uz dovoljnu kolicinu sendvica, razume se, odavno poznato.

  12. Ustvari Vucic je njima dozvolio da lupetaju do mile volje,a onda je rekao da ce on sam odluciti,jer jedino on zna sta treba ciniti,dok su oni samo marva koja treba i mora da slusa gazdu.

  13. Od kada sam se dosetio da iskljucim ton, poceo sam da uzivam u izjavama gospodina predsednika. Tada se setim i uvredljivih plakata protiv Sase Jankovica koje je naredio predsednik da se postavljaju po banderama i drvecu!… Uzivam sto mi je predsednik takva moralna gromada!

  14. Moj stav kao legaliste je da novi predsednik, gospodin Vučić, sedne u izolovanu sobu, sagleda tačno potrebe Srbije sa strane funkcije Premijera i potreba Srbije, a na osnovu trenutnog stanja ekomomske i finasijske situaciji u Srbiji , i izabere i predloži premijera. pri tom da u trenutku odluke ne vodi računa o partijama, interesima, uticajima, pristiscima, već samo o tome šta će ta osoba doprineti u ulozi Premijera Srbiji. Ja mislim da je predsednik sposooban da to uradi i sve nas iznenadi. Biće svako čudo za tri dana za nezadovoljne i Srbija će uploviti u nasatavk normalnog rada.Samo hrabro. oprez je za starije i kolebljivce!

  15. Verovatno se komentar pod pseudonimom "scoby" odnosi na "Centralnu otadzbinsku upravu radikalne stranke".Svaka cast da se ne zaboravi.Koliko znam novoizabrani potice iz iste.Dobro napisa G*din Vladimir Jokic: I Seselj rodi Tomu i Vucica…

  16. ni njima nije lako…!!!!!!, izgledaju i ponasaju se kao u osnovnoj skoli na dopunskom popravnom casu!

  17. Ja drug Tito, ja Firer, ja Sloba i Mira zajedno, Ja Tadić (najlepsi, kao), Ja Musolini, Ja Alek, kako to gordo zvuci! Tisina tamo!!!!!!!!!

  18. Ha, ha, slika govori vise od hiljadu reči. Državni sekretar MUP-a sipa pošalice a AV se na to dosađuje…

  19. Друже ацо,само кажи,ширићемо твоје лажи!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.