Narodna stranka napušta SZS?

Ostavite komentar


  1. Mislim da bi stranke iz SZS, a i neke od onih koje su učestvovale na uzborima, trevalo da penzionišu lidere koji su već bili na funkcijama u vlasti i da sprovedu politiku ujedinjenja u jedan opozicioni blok. Nema više levih i desnih, ovde je nestala demokratija, tako da su dve kolone recept za poraz na svakim budućim izborima.

    1. U zemlji Srbiji bavljenje politikom = bogatstvo i moc. Zato niko od isluzenih i neprincipijelnih nema nameru da se povuce i prizna svoje greske. Posebno ovaj lik koji je zavrsio fiziku i postao „savetnik“ sa 25 godina! Sada je direktor „Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj“ koji se bogato finansira iz nepoznatih izvora. Za Srbiju bi bilo super, kada bismo svi najzad shvatili da partiju ne cine lideri, vec programi. I kada bismo od politicara zahtevali da postuju svoja obecanja.

      1. Zasvrbeli novčanici…koliko nektetnina imaju u inostranstvu…stanova…kola…letovanja/zimovanja…raznih iživljavanja…oni, žene, deca, nekoliko ljubavnica, kumovi, kume, najbliža rodbina i, naravno, braća i sestre…
        I onda te gledaju sa visine, kao crva…
        Jer oni znaju kako se krade i imaju ekipu.
        Mi ne znamo kako se krade i nemamo ekipu.
        Na stranu to što su to sve deca KPJ i SVI NJIHOVI RODITELJI SE MEDJUSOBNO POZNAJU.
        Nikad niko ni o čemu ne objavljuje ništa=definicija medija.

    2. Stvaranje novih opozicionih blokova ima smisla pred izbore, kao sto je to bio slučaj sa Deposom, Zajedno, Dosom…
      I Szs je nastao jer su pre godinu dana najavljivani vanredni izbori koje Vučić nije smeo da raspiše zbog protesta.
      Sada je mnogo pametnije i svrsishodnije da svaka opoziciona stranka maksimalno ojača i dođe do svojih birača pa da se pred neke naredne izbore ponovo prave savezi.
      Ovako, jedino ostaje da svi budu jedna partija što je nemoguće.

  2. Kako su se okupili, tako se i rasipaju. Videli su da ne mogu protiv volje naroda.

  3. svaka čast vučiću kako ih rastura. ovi se nikad neće ujediniti u jednu kolonu i nikad ga neće skinuti.

    1. Naprotiv, tek smo krenuli pravim putem. Procisceno je zito od kukolja u opoziciji. Oni koji su izasli na ovaj smehotres od izbora vise nece biti ni u kakvoj kombinaciji osim kao „vuciceva opozicija“.

    1. Ovo ti verujem. Da je on išao na izbore dogurao bi više od Šspića.

  4. Lične ambicije političara su kamen spoticanja za zahteve i očekivanja građana za promenama političkog sistema i demokratizaciju državnog uređenja.

  5. decko ako zavrsis harvard ne znaci fa sve znas,sam si kriv,u se i u svoje kljuse to se ne uci preko bare,moras da iskaljas pantalone do kolena pa da se nesto pomeri a o osyalom da ne govorim

    1. V.Jeremic je nesvrseni nastavnik fizike, koga je u politiku uveo ( za ministra ino-poslova Srbije,bez iskustva) bivsi predsednik Boris Tadic.
      Uz njega je (B.Tadic) oziveo i klinicki mrtvog SPS i demagoga Dacica.
      SNS je, kolateralna steta, u svemu ovome. Mozda Jeremic govori engleski bolje od Dacica (sadasnjeg ministra ino-poslova) ali za pogresnu politiku to vise nije bitno.

    2. Vecina koledza i univerziteta u Americi i E gleskoj su „NULA“ PREMA EVROPSKIM!

  6. Mana opozicije je sto je tu gomila propalih lidera kojima neki drugi lider ne odgovora.Kako treba napraviti opoziciju,pa ugledajte se na Vucica,nema deset lidera nego jedan.Svi stari lideri u penziju jer samo stetiti drzavi postu ste doveli do situacije da nemamo visestranacki parlament.Trebaju nova lica i koja zele po svim pitanjima dobro Srbiji,a ne da niko ne brani KiM.Pa ko da bude uz vas.

    1. Po tvojoj logici trebali bi da se ugledamo na Severnu Koreju, nema 10 lidera nego jedan. Jadna ti logika zivko.

  7. Bojkot nije uspeo…nemojte zavaravati ljude i siriti lazi! Saberite se i okrenite stranicu iznova,bez napada na vlast,bez sirenja lazi i dezinformisanja! Postavite cilj,napravite plan i program koji mozete ostvariti i na sledecim izborima vise srece! Mnogo je ruzno nama obicnim ljudima ali obrazovanim slusati onakvu kampanju…do je van svakog pristojnog ponasanja i korektne politike! Zivela Srbija!

    1. Bas sada treba jos vise napadati bahatu naprednjacku vlast. Nema stajanja dok se demokratija ne vrati u Srbiju.

    2. Za mene je uspeo, spečio sam džeparoša u pokušaju manipulacije mojim glasom!

  8. Imao otac sedam sinova i na samrti ih sve okupi i reče im:
    – „Uzmite svi po jedan štap i pokušajte da ga slomite!”
    Svaki sin slomi svoj štap bez muke.
    – “A sada mi dajte tih sedam štapova.“
    Otac zaveza svih sedam štapova zajedno sa špagom i reče:
    – “A sada da vidim ko će ovo slomiti!“
    Svaki od sinova pokuša da slomi sedam štapova povezanih zajedno, ali ni jednom to nije uspelo.
    – “Zapamtite pouku”, reče otac. “Budete li živeli u slozi i zajedništvu, niko vam ništa neće moći!”

  9. Sada ce Jeremic da osnuje novu stranku koja ce se zvati Povratak Dzedaja!

    1. Molio bih menadzera smene da posalje malo pametnije botove na ovaj portal.

  10. Sve je ocito i o tome sam pisao pre izbora ,gde sam dobijao podrugljive odgovore da sam Agata Kristi .Kao sto Sapic ne moze biti opozicionar,koji iz Ds-a cim pre napusti stranku sto ova napusti vlasti ,tako DJilas i Jeremic ne mogu biti opozicija,kada je prvi odlcino saradjivao sa istim dok je bio predsednik KSS-a ,a potonji dobijao podrsku za kandidaturu u UN . SZS je besmislica ,gde Dveri funkcionisu kao da nisu u njemu ,DJilas i Jeremic pretenduju da budu vodje opozicije .Ne izlaze na izbore ali prave zajednicki savez i sada kada su bojktoovali savez napustjau .Naravno,nakon sto su namamili gradjane na bojkot ,gde treba preuzeti odgovornost vodjenja bojkota,kojeg nece biti ,sada ce opozicija biti klinicka mrtva,statirati do Predsednickih izbora,gde nakon sukoba koji su vec aktuelni i koji ce vec uslediti,nakon kojih ce opozicija imati tri kandidata .Valja se prisetiti da je Jeremic govorio da pada Vucic pre Uskrsa 2019. a sada da ce bar jedan bojkot biti potreban,sto zdravorazumska osoba ne moze govoriti i jedno drugo ,a da je DJilas sabotirao proteste,napada sve druge u opoziciji sa strane,indirektno . I onda da se priklonimo takvim Vucicevim opozicionarima ,koje samo pozeleti moze,Vucic sigurno nece odgovarati ako ovi dodju na vlast nakon njega .Medjusobno se ucenjuju ,Vucic im pravi ustupke da budu vodje opozicije da bi ovi rusili sve druge u opoziciji znajuci da dok su oni vodje opozicije da je njemu mirna vlast .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.