“Ne znam da li ću podržati Nikolića”

Ostavite komentar


  1. Glavno je Pitanje IMATE LI VI PLAN,,,B,, ZA NAPUŠTANJE VLASTI.,DA SE LJUDSKI ODMORIMO OD VAŠIH,,USPEHA,,.,,,TIMSKIH,,TABORA,,I napreDNO spakovanih,,kadrova,,..OD TOLIKO VAŠIH,,POSAĐENIH,,SEMENKI ,,NEVIDI SE ONO ŠTO VALJA,A NIJE ISTETOVIRANO SNS,,PEČATOM,,.Gledate li g,đo,MIHAJLOVIĆ,performanse vaših,,sledbenika u Parlamentui, PA NAS UPUTITE KAKO SE TO,,DIŽU NIVOJI,,IZNAD ONIH KOJI NISU ZA VAS GLASALI,,ZNA SE I ZAŠTO IMA IH,,SAMO,75%MNOGO STRUČNIJIH I MORALNIJIH OD VAŠIH,,EKSIPERATA,al,su,,srećom ,,upisnici,, na birou ili čekaju kartu za NAUVEK IZ OVE VAŠE,,VUČKOLENDIJE.. DA JE SREĆE,, I POŠTENIH,,BROJAČA,,GLASOVA,OVAKVI,,EKSPERTI,,K,O VI ŠTO STE, ODAVNO BI BILI JEDINO I SAMO PLUSKVAM.PERFEKT..,,SREĆA, PA VAM SE ZVONCE ,NOVI USVOJENI SINDROM PAVLOVA USADIO,.KAD,,GLASATE.,A DA VAM,,ZASTUPNICI,,NI PROČITALI NISU,, SADRŽAJ,PREDLOGA,,…NI MANJE PRAVIH STRUČNJAKA NI VEĆE SRAMOTE..

  2. Do sada "najzivopisnija" izjava Zorane Mihajlovic je obrazlozenje zasto Vojislav Seselj nema sanse na predsednickim izborima.Kaze Zorana Mihajlovic: "Seselj nema sanse.Uverena sam da gradjani i veliki broj majki i setara koje je Seseljeva politike zavila u crno nisu zaboravili ratove, bedu, teror, pretnje, kriminal i sve drugo sto je doneo Seselj". Izgubila Zorana iz vida da su u vreme o kome govori LEVA I DESNA RUKA Vojislava Seselja bili Aleksandar Vucic i Tomislav Nikolic i da su bezpogovorno sprovodili Seseljevu politiku.Sva sreca /za SNS/ da se narod u Srbiji nicega ne seca.

  3. Gospodjo ministarka.nemamo nikakav razlog da podrzimo bilo koga kome su vazniji ruski MIG-ovi od hleba,skola i bolnica.
    Ko god glasa za dvojac Vucic-Nikolic,stavlja glavu svog deteta u torbu.
    Kao sto rekose prethodnici:dosta je bilo i ovog vaseg!Ne moramo cekati dva cela mandata da se uverimo da je i ova vlast kao i prethodna:lazljiva i lopovska i da nam trebaju novi ljudi.
    Onog dana kad ste ocutali rusko smenjivanje i uslove za ministarstvo energetike,vi ste pristali na igru u kojoj i Toma diploma moze da drnda dva mandata.Posebno ako znate u cemu je razlika izmedju Ace i Tome!Ako to postoji…

  4. Da li ce ministarka Z.Mihajlovic podrzati Nikolica ili ne, ne menja situaciju.
    Jos jedan mandat lezanja na udobnom predsednickom kaucu je vec kaparisano za presidenta Tomu -diplomu. Kada moze mali-Putin biti predsednikom Rusije nekoliko mandata zasto slicno ne bi mogao i Putinov gubernator u Srbiji, Toma diploma. Neka mu je srecan drugi mandat a ako bude junackog zdravlja i treci.

    .

  5. Zorana Mihajlović predsedniče izbore vidi kao šansu da postane predsednica vlade ukoliko se Vučić kandiduje za predsednika. Ogromna većina članstva SNS-a kao i svi koalicioni partneri Vučića vide kao kandidata za fotelju na Andrćevom vencu i na tom fonu je izjava Ivice Dačića da neće podržati Tomislava Nikolića kao kandidata za predsednika.

  6. Godina je svakako bila uspesna za Vladu Srbije, ali za najveci broj njenih stanovnika jedna od najneuspesnijih ikada!
    Standard je uzasno nizak, nezaposlenost ogromna, odliv mladih u inostranstvo takodje, korupcija nezabelezeno visoka i diktirana iz samog vrha vlasti, pre svega od strane Predsednika drzave.
    To je prava istina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.