Nemačka gura pregovore Srbije i Kosova

Ostavite komentar


  1. Merkel je bila iskrena imala je veliko srce srdacna i prijatna razumna kancelarka znala i ume da razume i druge zemlje i probleme naroda kao i samu srbiju i njenu zemlju i njen deo teritorije !!!

  2. Niko nece probleme to nece ni sama srbija nece ni bosna probleme nece niko zar nisu bile dosta vreme je da narod zive normalnim zivotom ko ljudi mi svi zajedno zivimo i trebamo ziveti zajedno svi smo jedni uz drugoga problemi nam nisu pitrebni !!!

  3. To nisu „pregovori“, to je ultimatum priznanja juzne pokrajine. Pregovora su kad obe strane dobiju nesto. Koliko znam, iz tih „pregovora“ Srbija je dobila jedno veliko NISTA.

  4. Ne gura Nemačka pregovore,nego traži od na priznanje tzv. Kosova! Bilo je još takvih “štapova i šargarepa“…bićete korak bliži EU…Pitam se,kad ćemo se opametiti?!

  5. Ne vezano za temu hteo sam da kažem da je Nemačka lepa zemlja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.