Nenad Čanak tvrdi da mu je pretio otac Novaka Đokovića: "Tražiću dodatnu policijsku zaštitu, jer je viđen u kriminogenom okruženju" 1Foto: BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ/MO

Nekadašnji predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV), pokrajinski poslanik Nenad Čanak izjavio je danas da mu je Srđan Đoković, otac tenisera Novaka Đokovića, pretio preko telefona i dodao da je to prijavio policiji i da će tražiti dodatnu policijsku zaštitu.“Rekao mi je da ako još jednom uzmem njegovo dete u usta, da će mi j… majku, pretio mi je i vređao me“, rekao je Čanak agenciji Beta.

Dodao je da je pretnje prijavio policiji i najavio da će tražiti dodatnu policijsku zaštitu jer je Srđan Đoković „viđen u kriminogenom okruženju“.

„Viđen je, na primer, sa (predsednikom manjeg bosansko-hercegovačkog entiteta Republike Srpske) Miloradom Dodikom. Sa starim Dodikom, koji nije kao ovaj neo-Dodik slavio (osuđene ratne zločince) Radovana Karadžića i Ratka Mladića, slagao sam se u mnogim stvarima, a sa ovim neo-Dodikom sam saglasan u vezi sa Đokovićima“, kazao je Čanak.

Nenad Čanak tvrdi da mu je pretio otac Novaka Đokovića: "Tražiću dodatnu policijsku zaštitu, jer je viđen u kriminogenom okruženju" 2
foto Peđa Milosavljević /Starsport

Precizirao je da ga je Srđan Đoković zvao danas u 12.43 sati.

„Siguran sam da bi BIA mogla da dostavi transkript tog razgovora, pošto bi bilo razočaravjuće da ga nemaju“, rekao je Čanak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari