Nevolje u ruskom dvorištu

Ostavite komentar


  1. Toliko o savezništvu sa sovjetorusijom…kakva zajednička bezbednost odnosno istočni vojni blok ne postoji jer je kremaljskom trovaču bitniji ludi umišljeni sultan od jermenskog naroda i Jerevana sedišta Majke crkve najstarije hrišćanske crkve.

  2. još jedan ruski saveznik ostavljen na nemilost protivnika. sjajan je taj ODKB savez : ) , sjajan za njegove neprijatelje.

  3. Još jedan dokaz dvoličnosti zapada.
    Kada je trebalo, nisu podržali N.Karabah da se vrati Jermeniji. Po Ustavu SSSR imali su pravo na samoopredeljenje u slučaju raspada države. Azerbejdžan im to nije dozvolio i buknuo je rat. Zapad se pravio blesav.
    A sada crtaju kartu, u tekstu, gde piše da su Jermeni nešto okupirali, kao da tu ne žive oduvek. Ispada da Zapad nije priznavao SSSR ali priznaje iscrtane granice bivših republika. U ovom slučaju to što je neko nekad odvojio od Jermenije N.Karabah i pripojio Azerbejdžanu.

  4. … zaostavština propale komunističke doktrine i ideologije, Rusi kao idejni tvorci i tutori sada ispred praga imaju probleme koji će ih pratiti u narednim vekovima, slabiti ih i podrivati, sve se vraća sve se plaća!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.