Nikolić: Imam energije za novi mandat

Ostavite komentar


  1. Kada moze mali Putin biti predsednikom Rusije zadnjih 10 god zasto ne bi i Toma-diploma slicno uradio. Predsednicka fotelja u Srbiji je ugodna -dobra primanja a nikakav.rad i obaveze. Osim ako se ne racuna ispijanje Tomine domace rakije
    za vreme radnog vremena sa njemu dragima Filaretom,Amfilohijem i Pahomijem.
    Za rad i "kopanje po terenu" kao i zbunjivanje javnosti je predvidjen Tomino "drugo oko u glavi", Vucko-potrcko. Zasto ne reci da je Toma-diploma obecao svojoj supruzi da ce biti presidentom Srbije dok im unuci ne zavrse srednje skole i krenu na razlicite fakultete poput njega.
    A to ce biti tamo negde oko 2030 god kada Toma-diploma bude trazio da bude
    presidentom Srbije i treci mandat kao sto je to uradio i njegov obozavani car-Putin.

  2. Tomane, care! Stiropor ti daje en. ubrzanje….. Džaba što ti imaš energije – kad narod više nema živaca.

  3. Srbijo, pripremi se za povracanje i proljev! Nikolic je spreman da polize i jedno i drugo.
    Cini mi se da cete ga opet izabrati – kao narcistu Vucica, napumpanog Seselja,smucenog cigu Vulina, podvoljkasa Dacica, sponzorusu Dodika, itd.!

  4. ““sva polja obavezna““ ““potvrdite““ su kao srpsko-srbijanski““ izbori. I Dodikov referendum.
    Je li razumnost u Srbiji nestala?
    Poglavnice Irineju, rasvetli nas. Ako ne, nazovi Kirila u Moskvi!

  5. Palanackoj Srbiji Toma je skoro knap, odrazava sve ono prosecno i lose u drustvu, a retke vrline. Ali, kada se bira treba birati najbolje. Moze mnogo bolje ovaj narod.

  6. Poštovani,Nikoliću
    U ovoj prelepoj zemlji ima toliko odličnih , dobrih mladih,obrazovanih ljudi koji mogu obavljati funkciju presednika.Zato ne mojte sebe hvaliti kako niko ne bi mogao bolje od tebe da obavlja tu funkciju.Da Vam samo gospodin Šešelj izađe na crtu Vi bi ste izgubili katastrofalno,jer razlika je ogromna, a Vi znate sami u čemu.
    Odradite svoj mandat pa lepo u selo na pečenje rakije.Neka Vam je sa srećom.

  7. Ali narod nema energije da vise slusa tvoje predsednicke bisere, nezakonito punjenje Dragicine fondacije i stranacko-porodicni nepitizam.

  8. Osladilo mu se da „sfrcka“ po svetu sa suprugom o drzavnom trosku. Nema vece droge od zavisnosti od vlasti, od svega se covek moze odvici i izleciti ali „pusta vlast“ kada obuzme coveka tu pomoci nema. Nikolic Tomislav je jedan od primera, da je srece da je on jedini koji je „opsednut“ bilo bi nam lakse, posto postoje realne sanse da ga Srbija na izborima posalje u penziju, kako bi vise vremena imao da se bavi „TOMOVACOM“.

  9. Nista ne radis, slabo sta i citas, sumnjam da ista i ucis, armija cinovnika ti zavrsava poslove, pise izvestaje, govore, organizuje posete, imas ti energiju za izvoz. I mi bi imali da ne moramo da opstajemo u Srbiji koju ti tako vesto oblikujes 20 godina. Da je samo Nusic ziv…

  10. Tomislav Nikolic je nedostojan da vrsi funkciju predsednika Srbije iz mnogo razloga. Prvo njegova sumnjiva i sporna diploma, drugo kako je stekao ogromnu imovinu a treće je fond njegove supruge. Ili je možda Nikolic reprezentent ove druge rialiti Srbije. Mislim da nema šanse na izborima jer se toliko iskompomitovao i naružio i sebe i zemlju koju prestavlja. Pozdrav iz Švedske! (u koju pobegoh zbog opste ekonomske i drustvene propasti u Srbiji)

  11. Da, covek ima energije da i dalje budalasa, a mi da trpimo.Nisam sigoran da necemo i dalje trpeti, jer i mi mnogo budalsamo.Inace, Toma ne bi bio Predsednik.Mi smo krivi.Dadosmo mu energiju, a znanje kupuje.Tesko nama.

  12. Nikolićev "posao" bi mogla njegova Dragica bolje da radi pa nek se ugleda na Klintona i Klintonku i kandiduje svoju pomodarku.

Ostavite komentar


Politika

Stefanović: Vučić možda vrati i dečji rad 10

Stefanović: Vučić možda vrati i dečji rad

Umesto čestitke, radnici Srbije su za Prvi maj od Aleksandra Vučića dobili obećanje da nikada neće smanjiti radnu nedelju na sedam sati, čemu teži ceo svet, uključujući i Crnu Goru, koju je uvredio da su neradnici, izjavio je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović, reagujući na izjavu predsednika Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.