Nikolić: Želimo u EU bez priznanja Kosova

Ostavite komentar


  1. Ti si vojvoda "obezbedio" familiju Nikolić za nekoliko pokolenja i sada si našao da prosipaš pamet i daješ uslove Evropi. Uzmi onu zardjalu kašiku od Šešelja i idi sa tvojom Dragicom u Bajčetinu, peci rakiju i sadite praziluk, a o Evropi ćemo odlučiti mi. Bruko jedna, korumpirana seljačino.

  2. Pa on to samo trenutno misli tako,na kraju ko njega pita za misljenje,ili je poceo kampanju?

  3. Srbija ostaje vojno neutralna i nikada nece priznati nezavisnost KiM. To treba svima da bude jasno. Sa Rusima imamo bratske odnose i tako ce i da ostane i ubuduce. Niko nema prava da nam se mesa u vodjenje drzave i nasu spoljnu politiku.

  4. Ko zna šta će biti sa EU, nema ona budućnost, raspašće se, mi treba samo da jačamo Srbiju i naš život.

  5. Zašto toliko insistirate da vam ovaj uplašeni i zbunjeni lik kaže nešto suvislo glede naše drage domovine i njene politike ? Nisam jedini koji vam predlaže da pronađete neku fotku našeg predsednika na kojoj ima neki bistriji izraz da ne bi tako tužno i depresivno delovao na čitaoce naših najboljih novina.

  6. Ako pričate o zabrinutusti građana zbog moje politike, to je bila moja politika na izborima na kojima sa izabran i to će biti moja politika ako se ponovo kandidujem. Tomislav Nikoli““ je potreban Vučiću moraće ponovo da se kandiduje, mora zato što je Srbija da bi bila jaka i stabilna mora da ide dalje sa razvojem i napretkom.

  7. G.predsednice,mi jesmo glup narod sto se vidi i po tome kakva nam je vlada i ostali funkcioneri ali mislim da i najgluplji medju nama shvata da EU nije fontana zelja ili bajkoviti vrtic za nedotupavne u kome samo cekaju da pozelite i odmah stize duh iz lampe koji kaze:vasa zelja je za mene zapovest.
    Hocete li da ne priznamo ni rezultate I i II svetskog rataa i sve zrtve,nema vise setnji oko spomenika i drzanje placljivih govora nad sudbinom Srbije.Moramo-ako smo normalna drzava a ne tek ruska gubernija-da priznamo sve ratove u kojima smo ucestvovali i zbog nasih zrtava,koje,izgleda,nisu vase i nazovi-patriota sa Kosova.
    Ovom narodu je EU skola prezivljavanja i opstanka u koju moramo pod uslovima same Unije.Ako se vama to ne dopada,put u Rusiju je otvorila Mira Markovic i ratni zlocinci:rado ce vas primiti sa gomilom ukradenih novaca.

  8. Dokle da se vadite na NATO bombardovanje?Pa da nije bilo Seseljeve i Miloseviceve politike nikada ne bi ni bilo NATO bombardovanja.
    Razumem da ne mozete da ispunite trazene uslove,ali ne one za koje vi tvrdite.Nas u Evropu nece primiti, ne zbog nepriznavanja nezavisnosti Kosova i prijateljstva sa Rusijom,nego zato sto SNS gleda na drzavu kao na PLEN.Zato sto ste unistili sve institucije i pretvorili ih orudje u borbi protiv kriticara vase vlasti.I 2/Primiti vas da na celu Srbije ulazite u Evropu,isto je kao dozvoliti Putinovom Trojanskom konju da se useta u Brisel.

  9. Ulaskom u EU cemo dobiti samo zabranu rada seoskih poslova a plate ce ostati na nivou jedne nerazvijene zemlje.

  10. Sudbonosno je narednih dve godine za svet, ako SAD napusti NATO nema ni EU, ako SAD ostanu u NATO nestače EU i sve što je EU biće samo NATO.

  11. Vreme radi za Srbiju, svetski problemi se gomilaju i propadaju države, Srbija je svoj proces završila i nema kuda, ako EU propadne uzeće Kosovo ponovo sebi.

  12. ,,ČUDO,, JEDNO šta sve može da uradi,Koktel s stiroporom,rđe ssa zarđale kašike i ,,ostataka ,,đakobava..trebalo bi naći nekog odličnog forenzičara da pronađe,,,,itzvođača,,radova,, da se dođe do,,zaaslužnih,,za ovoliki,,uspeh,,pa da imamo za preCednika ovakvog,,mesiju.Tarabićkog smera..U jedno uho ,šapat,,.,Sloboleonovskih,,amaneta a u drugouho,her Gebelsa. u ISTORIJI Srbije, nismo IMALI VEĆI RAZLOG DA SE STIDIMO ZBOG OVAKVIH,,ZAŠTITNIKA,,NACIJE,POSEBNO DA,,ZAHVALIMO,, JEDNOM,,POSEBNOM,LEGALISTI,,iMAMO JEDNOG,,OTEŽALOG,, ALIBABU I Mnogo više istih ,,hajduka nego ih je on imao,,ali samo u pričama,,,SREĆA,, PA NAM OVAK,I,,NISU SAMO PRIČA…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.