Novčane kazne za 13 poslanika

Ostavite komentar


  1. Dali ima neki strucnjak u Srbiji koji bi skrenuo paznju vladajucoj koaliciji koliku stetu pricinjava njihovo ponasanje u svim sferama u Srbiji. Njihovo ponasanje razara pripadnost i jedinstvo,srpskog naroda. Propagandom okrecete brata protiv brata,oca protiv sina (U JAGODINI) komsiju protiv komsije. U srbiji danas agresivnost SNSa dovodi narod u stanje ratnih sukoba. Zavadi pa vladaj moze biti korisno ako se primeni na strane narode a ne na svoj. Od Skupstinskih debata, u kojima se opozicija totalno ignorise do lokalnih mocnika,pa i onih koji nisu tako mocni, ogleda se bahatost,mrznja,nepravda,ignorisanje zakona, privilegije u zaposljavanju, i sve ostalo koje se sprovodi na ocigled naroda koji je u strahu da mu ne pokucaju i na njihova vrata. Danas se egzistencija zasniva na stranackoj pripadnosti. Primer su clanovi razlicitih partija koji su "dobrovoljno" presli u vladajucu koaliciju. Ideologija i stranacka opredeljenja nisu vise vrednosti koje motivisu. Sada je borba za golu egzistenciju. Ovakvo stanje u drustvu nije zdravo za Srbiju. Ne daj Boze da treba sutra braniti zemlju od nekog stranog agresora,koliko bi ljudi dobrovoljno stalo u redove dobrovoljaca. Ako danasnja Vlast ovako postupa sa narodom s pravom se da zakljuciti da obican covek gubi osecaj pripadnosti i patriotizma. Danas ponizen covek, nece branit nista cemu ne pripada. A ja prvi imam osecaj otudjenosti, jer ova vlast nema u svom vokabularu inkluziju vec samo exskluziju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.