Obradović: Naš cilj nije nasilje već vraćanje otetih institucija

Ostavite komentar


  1. Navikli smo na ovako nesto, ovo niko ne sme da bude nas put i a padamo na ovako niske provokacije kada se budu sluzili rezultati i onim cime raspolazu i nude prihvaticemo ih kao osobe koje rade i stvaraju. Ovim samo daju los primer i losu reklamu.

  2. ima jedna institucija koja je bas za vas opozicionare, ceka samo na vas, to vam niko ne dira

    1. Kako više objasniti Obradoviću da njemu niko nista nije oteo? Bez volje naroda on nema sta da traži u institucijama.

  3. Kakva naivna izvlakusa!Hajde polako,lagano,sa svojim Zborom na smetliste istorije.Dosta je bilo!

  4. Srbija ce nastaviti da napreduje a gradjani nece pruziti podrsku opoziciji jer se rukovode nasiljem

  5. Baš si nam pokazao to na baš ,,demokratski,, način sa zastavom. Pokušaj, za promenu sa npr. nenasilnom komunikacijom, mada si se svojim postupcima zgadio narodu.

  6. Ovoga pod hitno smestiti u neku specijalizovanu ustanovu dok ne bude kasno. Zar sa ovakvim bolesnikom možemo očekivati neki bolji život?

  7. Skupstina je narodna a to znaci da narod ima pravo da je posecuje po potrebi (sve ostalo nije demokratija) i Bosko je savrseno u pravu. Ako mislite da nastavite sa „neprovociranjem“ gledate jos jednu deceniju mraka i unistavanja Srbije od strane Vucica preko kidnapovanih institucija.

    1. napadi, jurišu, bojkot lupanje nisu programi. Treba imati napisane programe i usvojene od strane svih učesnika opozicije. Ugovor da narodom nije PROGRAM. Svi ste pročitali objašnjenje g.Živkovica u politici po tom pitanju i ?. Grin.Mićunović je izuzetno jasno dao odgovore KAKO dalje. Neće ga poslušati. Na izborima.ce se videti objektivnost parole..“jedan od.5 miliona“…pa ako je to tačno.čemu bojkot??. Bojkot je.poraz. nadam.se dogovoru i objektivnom programu. Srećno

  8. ne razumem kako da vratis institucije na ovakav nacin silom,kad siuveren u svoje stavove izadji na izbore

  9. Pa, jesi li ti, Bosko, svestan sta pricas? Dovedes razjarenu grupu pred Skupstinu, uzmes zastavu i krvnicki udaras po vratima uzvikujuci najpogrdnije reci i onda kazes da ne primenjujes nasilje? Pa, ako ovo nije nasilje onda ne znam sta jeste! Sa druge strane, covece, pa i ti si poslanik u toj istoj Skupstini, jel to znaci da spasava sebe od samog sebe?

  10. Pa gospodine Obradovicu izadjite na izbore i narod nek odluci. A ko je Vama uzeo institucije ?
    Da li je neko Vam oteo nesto, pa sada se borite too da povratite na silu? Malo ste pogubljeni ocigledno ! SNS je vladajuca stranka sa svojim koalicionim partnerima koji su legitimno dosli na vladajucu poziciju. Eto toliko.

  11. Kao kada bi karleuša lomila vrata na milanskoj skali jer neće da je puste da peva tamo

  12. Nije tacno da da sam vec slao takav komentar vec vi necete da objavite istinu.

  13. Dokle će se tolerisati ovakva i njemu slična ponašanja i nebulozne izjave! Tuži se Predsednik Srbije i njegov brat. A šta se bre dešava sa ovakvom opozicijom?!. Za njih nema normi pristojnosti. Šta će se sve desiti do izbora????

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.