Odbori SNS rade „punom parom“, mogući izbori u decembru

Tvrde izvori s političke scene, saznaje Danas

Ostavite komentar


  1. Nece mići ni u decembru, jer trebaju dočekati decembar na vlasti, ko zna šta će se sve desiti na prolece, leto… gotovo je,…. dosta su ponižavali Srbiju i pljčka….. i, ponižavali pošten i nekorumpiran, obrazovan narod Srbije

      1. Što duže bude na vlasti, to će njegov pad biti bolniji, i za njega i za celu zemlju. Recimo da nekako sprovede te izbore kad je i naumio i da neke opozicione partije izađu na njih. I da SNS ostvari željeni rezultat. Da li će to otkloniti probleme, da li će svi odjednom biti srećni i zadovoljni? Ili će ponovo morati na nove izbore za 1,5 godinu? Pa opet za 1 godinu? Pa onda…?

  2. Dok god aktuelni predsednik ne bude predsednik po ustavu, kao njegov predhodnik Nikolic, to nisu regularni, demokratski izbori.
    Unapred je poznat pobednik ma koliko RTS bio objektivan.
    Nista novo u Srbiji.

    1. Sa kime god povedem razgovor o politici , svi su nezadovoljni stanjem . Medjutim posle brojanja glasova nesto nije u redu .

      1. Pa nije u redu to , sto ti nezadovoljni ne izlaze na izbore . A oni zadovoljni glasaju , tako da na kraju ispadne da imaju vecinu . Prosto !

  3. Možda je mobilizacija zbog izbora, a možda i zbog aktuelnih dešavanja.
    A Šapić u svemu tome… široka pleća iz blokova da priskoče u nevolji.

  4. Proverom biračkih spiskova posle „izbora“ 2020 ispostavilo se da su najverniji plaćeni glasači penzioneri. Zato oni ove godine dobiaju povećanje na 110 evra kao plaćeni glasači, dok ostali koji nisu izašli na izbore ili nisu glasali u dovoljnom broju dobijaju samo 60 evra.
    Naravno maloletna i nerođena deca „dobijaju“ da otplate dug svojih roditelja i deda i baba.

    1. Od 2012 za 9 godina pravo glasa je dobilo 630000 mladih a otislo na onaj svet blizu milion starijih. Za koga glasaju klinci? Jel izlaze na izbore?

  5. U decembru vec ? Super, taman ce Dacic da zakaze dijalog o izbornim uslovima krajem novembra.

  6. Tolike godine,tolike nesreće,toliko zdravlja,mnogo novca sve nam to uništiše u raznim fazama svoje pameti.Sve pametno napušta ove prostore,ostali smo samo mi kojima će zagorčavati život svojim privodjenjem na glasanje raznih
    potlačenih,ucenjenih,kupljenih,…….Glorifikovaće nametnutu podršku u kojoj ima svega osim pošteni izbora.

  7. Može, al da plaćaju iz sopstvenog džepa kampanju! Državu je SNS zadužio za 5 milijardi E!!! Samo još izbori fale, odosmo na prosjački štap

  8. E amateri
    A ko vam je kriv sto plivate kao sekira bez drzalja.
    Kad angazujete profesionalca, tek tada se mozete nadati nekom uspehu.
    Pod hitno da nabavite slaufe i misice a stariji da pogledaju sve epizode Cuvari plaze.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.