Opozicija protiv kovid propusnica

Ostavite komentar


  1. A ata ako udjem u kafanu u 5 do 10, onda propusnica ne treba, ili ce obezbedjenje da krene da izbacuje goste koji je nemaju posle 10, i isto tako navijace sa stadiona na utakmici koja je pocela u 9 ?

  2. Sve je to lepo, i ovi na vlasti su napravili sve ovo, i zbog njih je ovoliki broj mrtvih i hospitalizovanih. Ali voleo bih da čujem šta sad. Svima je jasno da SNS neće biračima da se zamera pred izbore. Ali šta uraditi, i kako, nema konkretnog predloga iz opozicije

  3. Situacija je apokalipticna. Ne treba se buniti protiv kovid propusnica, bolje ista nego nista, ali svakako da su one nedovoljne. Sta im to znaci od 22h?One treba da vaze za sve zatvorene prostore i preko dana izuzev prodavnica sa prehrambenom robom.Zakasnili jesmo, ali ne treba pustiti da se stihijski odvija ovo zlo. Nismo zakasneli za obaveznu vakcinaciju. Treba svu decu vakcinisati ona su na udaru.

  4. Kada je virus u pitanju trebalo bi da budu svi ujedinjeni i opozicija i pozicija.Ne treba niko da se dodvorava antivakserima. Situacija je katastrofalna. Nije mi jasno da su vazniji izbori i za jedne i druge od borbe za zivot. Je li to sve “za nasu decu?”Kakva ironija.. Deca nam sve vise umiru. Mozda smo oguglali na smrt i da nam niko nista ne moze, jaci smo od sudbine…

  5. Da, tako je. Propusnice samo dele ljude, a ništa ne rešavaju. Glasaću za DJB, najdosledniji su.

  6. Postovana redakcijo, naslov ne odgovara tekstu. Neke stranke se protive jer predlozene mere/propusnice nisu dovoljno rigorozne, dok druge odbacuju propusnice kao takve. Nemojte molim vas i vi doprinositi konfuziji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.