Opozicija traži nepristrasni RTS

Ostavite komentar


  1. Ne traži samo opozicija, tražimo i mi koji plaćamo javni servis. Opšte je poznat Vučićev strah od debate i duela ali ako već plaćamo RTS imamo pravo da tražimo od RTSa da ignoriše Vučićevu hendikepiranost i da organizuje debate.

  2. Замолио бих да само демократе не причају о РТС јер сви добро знамо како је функционисао јавни сервис за време владавине демократа до 2012. године, а неретко и сада јер је Бујошевић веома близак старим-новим демократама.

  3. Hahaha pa gospodo opozicionari…RTS je javni servis, i kao takav mora biti, a i jeste nepristrasan. Dok ste bili na vlasti, gledali smo as svako veče na istom tom RTSu, slušali vaše "mlaćenje prazne slame" i gledali seriju " Bolji život" u nedogled…i šta ćete reći, tad nije bilo nepristrasnosti ? Hahaha da, da, kako da ne ! Hvala Bogu pa Vas nema više u vlasti i možemo da gledamo nezavisni RTS na miru, a Vas ni u reklamama.

  4. Ukoliko zahtevi ne budu ispunjeni, opozicija će se dogovoriti o daljim aktivnostima, što uključuje i proteste, VECITO ONI SE BUNE CIM NIJE PO NJIHOVOM I VECITO DOGOVORI ZABOLEO BI COVEKA MOZAK OD SILNIH DOGOVORA A DA BAR ZNAJU DA SE DOGOVORE NEGO UVEK NEKO FALI IPA ODGOVORA NEMA ZAJEDNICKOG!

  5. Ma dal je moguce da opozicija trazi da se usklade propisi… pa kad su oni bili na vlasti, ne da se nisu "skidali" sa tv-a, nego samo jos iz frizidera nisu izlazili :

  6. Koje 15 stranaka opozicije pa vi ste se izdelili svaka stranka deset clanova .opet glumite DOS.Pa i taj DOS je jednom prevaro nas i nikada vise.

  7. Гле ко прича о објективности и непристрасности јавног сервиса, управо они за време чије владавине је био медијски мрак, контрола и објављивање искључиво наручених текстова који су ишли у прилог демократама и учвршћивали их на власти лажно представљајући стање у земљи.

  8. Najbolje da RTS otkupi prava na Parove, pa da ih lepo smesti sve tamo – imaće medijskog prostora koliko hoće, a već su krenuli sa sparivanjima – umesto Zorice i Gastoza gledajmo Šuleta i Saleta!

  9. Da budu objektivni i nepristrasni? Ne budite smesni , oni su poceli cak da citiraju "Informer" , to pomracenje ljudskog uma !

  10. Ovi "botovi"tj.debejski službenici su "najkreativniji" u izmišljanju imena i nadimaka kojim potpisuju "komentare"..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.