Pajtić: Izlazak iz SE bio bi višestruko loš za građane, ponašamo se dobrovoljno kao ruska, a malo kineska kolonija

Ostavite komentar


  1. puno otvorenih tema. U pogledu SE, ako ne zelimo da postanemo svaciji otirac, ako Pristina udje, mi bi morali izaci. Inace, pokazujemo da nemamo kicmu i da cemo od svakog kupiti ciglu. A siguran sam da Vucic nece izaci. On ne igra za nas tim.

  2. Савет Европе је гарант права, а ја сам деда Мраз!

  3. radije to, nego da budemo amerčka kolonija, što bi se „profesoru“ htelo.

  4. Gospidin Vučić zna već unapred da je sve isplanirano i nemože ništa da napravi nego da nastavi autokratiju i da prenosi odluke donešene već pre 25 godina

  5. Da rezim krade i to na veliko. Pod hitno ukinuti propise da se za eXSPO 27 ne sprovode tenderi vec slobodna pogodba. Ko da se pogadja , Sinisa Mali ce uzeti pola. Zar nisu stalno pominjali cifru od 17 milijardi evra a sada je Sinisa vec podigao na 18 milijardi. Verovatno ta jedna za njih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.