Podrška Švedske na putu ka EU

Ostavite komentar


  1. Srbija i Svedska imaju konsatno dobre odnose nadam se da ce tako da ostane i u buduce i da premijer da se potrudi da unapred te odnose

  2. Švedska ima veoma visok životni standard ne samo zbog prirodnih bogatstava već i zbog velikoj posvećenosti radu,kulturi i primerom na Švedsku, naši građani bi trebalo mnogo toga da nauče. Posle četrdeset godina švedski premijer je posetio Srbiju i ukazao veliko poštovanje Vučiću i svima nama. Podrška Švedske je veoma značajna.

  3. Unapređenje odnosa i jačanje ekonomske saradnje između Srbije i Švedske, glavni je cilj ove posete, i od velikog je značaja, kako za našu zemlju, tako i za Švedsku.

  4. Prilično važna poseta, nadam se da će jačanje ekonomske saradnje dovesti u Srbiju još više švedskih investicija.

  5. Švedska je jaka i razvijena zemlja i mi trebamo imati njih za prijatelje i učiti od njih.

  6. Još jedan iskren prijatelj naše zemlje i podrška na putu teških ali neophodnih reformi.

  7. Svedskoj je prioritet bolji standard gradjana,Srbija treba da se ugleda na Svedsku.

  8. Podrška Švedske je veoma značajna na putu ulaska Srbije u EU i verujem da će se maksimalno založiti za nas gde god može.

  9. Verujem da ce se prvom prilikom ponovo vratiti u Srbiju i da ce samo lepe reci koristiti o nama kada ode.

  10. Velika je stvar sto nas podrzava jedna uredjena i normalna drzava kao sto je Svedska. Tradicionalno dobri odnosi mogu da udju u jos kvalitetniju fazu

  11. Ovaj susret i lepo gostoprimstvo naše zemlje poboljšaće odnose dveju zemlje i ojačati podršku Švedske!

  12. Srbija u Svedskoj ima znacajnog i iskrenog prijatelja sto je danas prava retkost u Svetu gde se samo interesi gledaju

  13. Verujem da će od danas Švedska Vlada misliti bolje o Srbiji i podržati nas u ostvarivanju naših interesa na putu ka EU.

  14. Podrška Švedske nam i te kako znači, oni nikada nisu kočili naš napredak ka EU i hvala im na tome.

  15. Osim podrške koju su nam dali, mislim da će da dođu i određene investicije iz Švedske, koje su nama jako potrebne.

  16. Jako vazna poseta, koja za cilj ima jos bolje odnese izmedju dve drzave, kao i povecanje ekonomske saradnje.

  17. Velika je stvar kad nas podrzava jedna uredjena i uspesna drzava kao sto je Svedska

  18. Istinska i iskrena podrška srbiji od švedske koja će srbiju pratiti sve vreme njene težnje da uđe u EU.Šveđani će pojačati ekonomska ulaganja u srbiju a poziv svim švedskim privrednicima učinila je IKEA tako da će biti sve više švedskih firmi u srbiji.

  19. Istinska i iskrena podrška srbiji od švedske koja će srbiju pratiti sve vreme njene težnje da uđe u EU.Šveđani će pojačati ekonomska ulaganja u srbiju a poziv svim švedskim privrednicima učinila je IKEA tako da će biti sve više švedskih firmi u srbiji.

  20. Bilo bi dobro kada bi Srbija imala odd svih clanica EU podrsku kakvu nam pruza Svedska.

  21. Kada je neko iskren prijatelj kao sto je to slucaj sa Svedskom onda je sasvim normalno da su uz vas.Podsrka Svedske je veoma bitna za nase evrointegracije i pridruzivanje EU. Hvala im na iskrenoj podrsci.

  22. Kada je neko iskren prijatelj kao sto je to slucaj sa Svedskom onda je sasvim normalno da su uz vas.Podsrka Svedske je veoma bitna za nase evrointegracije i pridruzivanje EU. Hvala im na iskrenoj podrsci.

  23. Svedskoj je prioritet standard gradjana.Srbija treba da se ugleda na Svedsku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.