Pokrenuta peticija za odbranu Vučića

Malo poznata organizacija objavila na sajtu skupljanje on lajn potpisa

Ostavite komentar


  1. Kako mi obicnih ljudi iz diaspore da damo podrsku predsedniku Aleksandru Vucicu?

  2. Ispitivanje javnog mnjenja. Poseća na period koji je decenijama iza nas.

  3. Jogoda smith, dodji i zivi ovde pa neznam kako bi onda reagovala?lepo zivis negde u inostranstv.pa glasas a nemas pojma kako mi ovde zivimo!!

  4. smo se smejali „Top listi nadrealista“???!!!!!!! Nego, što ne donesu zakon o zaštiti lika i dela voljenog im vođe – pa ko kaže neku ružnu reč , pravac Goli otok!!!!??

  5. Stvarno od cega braniti predsednika ako nizasta nije kriv nesto nije uredu

  6. Konacno se neko setio, da Predsednik nije dugme, pa da ga svako razvaci i sece !?
    Sramota … ja se secam slicne hajke na Zorana Djindjica,bila sam tada clan DS- a, tada su mi se smucili- trajno !!!

  7. ima li Sime Spasića na toj listi,žarko me interesuje on kao ugledna ličnost koja uvijek brani Vučića.

  8. Peticija za odbranu predsednika a taka cenzura.U cemu je problem da se komenteri koji nemaju nikakvo ruzno znacenje neobjavljuju i to nesto znaci

  9. da li su tu i……? dr N. Stefanovic, dr J. Trivan, N. Krstic Krlo, Milan Antonijevic, amb. Ana Urosevic Hrustanovic, amb. Aleksandra Joksimovic, amb. Dusan Spasojevic, S. Basara, M. Stamatovic, S. Nogo, Danica Draskovic, Mladjan Dinkic, Muamer Zukorlic?

  10. Odbrana ugleda i institucije predsednika Republike Srbije ?
    Pa tu instituciju i njen ugled najviše narušava sam Vučić. Svakodnevno krši Ustav baveći se poslovima koji su van njegove nadležnosti, a da o infantilnom ponašanju, pogotovo na konferencijama za štampu, i da ne pričamo.
    Prigodnija je peticija da on odstupi sa te dužnosti.

  11. Ajmo svi da branimo predsednika i ostalu nejač.Realno, jedina realna opasnost mu preti od samog sebe i onih čija je podrška srazmerna ličnom interesu zbog koga ga formalno podržavaju.

  12. Kakve su ove javne ličnosti? Ako seizabce svi narodni poslanici, SNS stranački funkcioneri i funkcionerčići, SNS direktori različitih javnih preduzeća…spade spisak na 20 ljudi, a i to su anonimusi.

  13. Nema te snage i peticije koja me moze naterati da imam lepo misljenje o njemu i da ga ne prezirem. On je zlo zla, ko to vidi on je video i ranije. Mnogi iz SNS vide al im zlatnici ne daju da progovore. Svemu dodje kraj, samo malo strpljenja.

  14. Izgleda da nisu dovoljne svakodneve tirade na Pinku, Happijij,… od strane Vicicevica, Krleta i mnogobrojnih „analiticara“ pa sada treba prosiriti aktivnost. I kada sakupe recimo 100.000 potpisa onda idemo na jednostranacku Skupstinu da usvojim Zakon o zastiti lika i dela….?

  15. Mislim da samo jos fale Baka Prase i Nixa zizu da se potpisu

  16. Na sve nacine pokusavaju da operu nesto sto se ne moze oprati a to su cinjenice da da je napredna stranka sa predsednikom ogrezla u kriminalu

  17. Sve potpisale osobe sumnjivog morala a ovi iz dijaspore ako im se sviđa neka ga vode kod sebe Srbiji je dovoljno zla naneo.

  18. Ako su intelektualni kapaciteti Aca Lukas i Kija Kockar stali u odbranu ličnosti i dela Predsednika to je već ozbiljna stvar i siguran sam da je Predsednik sada zaštićen i fizički i na svaki drugi način.

  19. a od koga ga branimo? od samog sebe ili je neka banda u pitanju?

  20. Divno. Raduje me da je i Kija tu – konačno neko sa integritetom, neko nov u politici i pošten!!!

  21. I Slobi su svojevremeno potpisivali peticije podrške…zna se kako je to završilo..

  22. Sendvicari prebrojte se. A i vas ima dosta koje je dobro uhlebio budući robijaš.

  23. Ne znam ali taj sajt baš se i hvali kako sarađuje i partneri su mu baš ti „strani faktori“ … Italija i Evropa 😀

  24. „Institut za političko umrežavanje za sebe navodi da je „patriotska organizacija osnovana 2020.godine“. Naravno, samo treba znati da ovakve organizacije osniva BIA.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.