Polemika između Jovanova i Jeremića

Ostavite komentar


  1. Ako imas nesto od dokaza idi decko u tuzilastvo pa predaj i brani to ako nemas onda nemoj da blatis druge i uzurpiras medijski prostor i uzbunjujes javnost i za sta bi ti tebao da odgovaras. Bio si u dss i kada su pali sa vlasti preleteo si u sns ne bi li opet dosao na vlast tako da ti nemas kome sta da pricas jer morala i obraza ocigledno nemas.Kod vas je jedina trka ko ce bolje sefu da se dodvori ne mareci za interes naroda vec samo za licni interes jer ces tim hvalospevima od sefa dobiti nagradu. A korupcija cveta medijski mrak ne prestaje.Ne znam odakle ti prava da ti nekome nesto prebacujes?

    1. Slobodnoje pravo Jeremica da brani interese Pristine.I on to radi i nemoze niko da ga tuzi.Moras razumno pisati, a ne samo daj da pljujem SNS.A pozvala bih te kod nas na kosovo,da zivis sa svojom porodicom.Pa bi sigurno pricao,malo drugacije.Posto pominjes interes naroda.A u interesuje naroda nas na Kosovu,da zivimo bolje i sigurnije.Brigame zbog moje dece,jeli Pristina u Srbiji ili negde drugo.Nadam se da kapiras.

      1. Ajde obrazloži kako to Jeremic brai interese Prištine. Da li ti uopšte znaš za šta se Jeremić zalaže i upravo je sve suprotno od onoga što navodi Jovanov. On je čovek apsolutno za Kosovo u Srbiji i protiv stolice u UN, tako da ne vidim kako on to zastupa interese Prištine.

    2. SVAKA CAST ZA KOMENTAR, OVAJ JOVANOV NEZNA STA GOVORI, ZAPRAVO TO MU JE IZ CENTRA NALOZENO, A GLASACKA MASINERIJA VLADAJUCIJ GLASA LI GLASA.

    3. On je takav mentalni sklop! Živim za trenutak kad Vučić padne sa vlasti, pa kad Jovanova, Krleta, Vučka i Željka Mitrovića jedno mesec dana NADRŠKAMO na Vučića da vidimo kako PJENI, zatim ih strpamo iza rešetaka kao opomenu svakom sledećem koji se drzne da krene njihovim stopama.

  2. Cinjenica je da je, za vreme vlasti Demokratske stranke, kada je Jeremic bio ministar spoljnih poslova Srbije, pitanje KiM iz Saveta bezbednosti UN premesteno u EU. Cinjenica je i da su Jeremic i tadasnja Vlada trazili misljenje od Medjunarodnog suda pravde o KiM i da je posle tog misljenja, kao lavina krenulo priznavanje samoproglasene drzave Kosovo.

    1. А исто је чињеница да је то било све за време Коштунице а овај прелетач је био утада у његовој странци. Како људи немају образа ни стида чудо једно.

      1. Е, па није чињеница. Пребацивање Косова из УН у Брисел (ЕУ) је урађено за време власти Тадић – Дачић. Иста власт је и поставила питање међународном суду у Хагу око проглашења независности Косова. Коштуница се данас многима привиђа и на јави и у сну.
        Једино је истина да је Јованов прелетач и да нема образа.

    2. Cinjenica je da i vi botovi pisete poprilicno protiv Jeremica. Vodja je uplasen te razumem ove besmislene komentare. Vodja se sprema da potpise izdaju zato radite i nocne smene ovih dana.

      1. Ujedno su svi Vučićevi glasači saučesnici u izdaji države,pa im je najbolje da se presele u Ameriku ili Nemačku zauvek

    3. Maki, priznanja su počela nakon samo-proglašenja nezavisnosti (što je bilo i očekivano s obzirom na pritiske nekih zapadnih sila) a mišljenje suda je taj proces usporilo. Činjenica je da je mišljenje suda bilo pozitivno po Srbiju jer nije donelo odluku o suštinskom pitanju (da li je Kosovo imalo pravo na pokušaj secesije od Srbije) već samo da deklaracija (kakva god ona bila) nije protivna medj. pravu. Ostavilo se, dakle, političarima da se dogovore. Činjenica da je Rezolucija 1244 još uvek jedini autoritet kosovskog pitanja potkrepljuje tu činjenicu. Držimo se autoriteta!

  3. Redakcijo, primećujem da objavljujete komentare SNS botova a ne objavljujete komentare koji imaju cilj da budu konstruktivni. Da li je to slučajno?

    1. Nije slučajno. Draža se, kao, pravi da je protiv Vučića, a mi se, kao, pravimo da to ne vidimo. Tu i tamo provuče se neki dobar tekst, a nažalost, živeti se mora.

  4. Milenko, ne možeš biti veći preletač od glavnog preletača, koliko god se ti šlihtao!

  5. Dokle više ćemo svi mi biti taoci problema zvanoga kosovo? Znaju oni veoma dobro šta mora da se uradi ali im ne odgovara jer bi time izgubili još jedan politički adut ako bi se rešio problem zvani kosovo. Treba odvojiti teritoriju i završena priča.

  6. Ne pada sneg da zaveje breg vec da svaka zverka pokaze svoj trag. Ledeno doba je dugo, predugo nad Srbijom i sve zverke su vec pokazale svoje tragove. Posebno su kao ponor duboki tragovi koje je ostavio Vucic. Unazadio je zemlju. Na delu imamo egzodus mladih i obrazovanih koji je izazvao belu kugu i izumiranje Srbije. Radnike je prodao u roblje, iskorenio moral, izblatio sve sto se blatiti moglo – od crkve do akademije. Kvislinzi koji rade po zeljama centara moci koji su ih i postavili optuzuju crkvu za izdaju? Apsurdno! Na delu u Srbiji imamo teatar apsurda u cijoj predstavi je sve izukrenuto. To je ono sto DIS peva:“Mracne duse nazvase se patrioti“
    Od pandura stvorili smo velikaše,
    Dostojanstva podeliše idioti,
    Lopovi nam izrađuju bogataše
    Mračne duše nazvaše se patrioti.
    I da budem eksplicitan upravo suprotno onome sto laje ovaj
    Mesto svetle istorije i grobova
    Vaskrsli smo sve pigmeje i repove;
    Od nesrećne braće naše, od robova,
    Zatvorismo svoje oči i džepove.
    Predlazuci priznanje Kosova zamaskirano demarkacijom
    Pod sramotom živi naše pokolenje,
    Ne čuju se ni protesti ni jauci;
    Pod sramotom živi naše javno mnenje,
    Naprednjaci, koji sišu k’o pauci.
    Pod sramotom živi naše pokolenje.

    Pomrčina pritisnula naše dane,
    Ne vidi se jadna naša zemlja huda;
    Al’ kad požar poduhvati na sve strane,
    Kuda ćemo od svetlosti i od suda!

  7. Za ovu ulizicu od Jovanova šteta je trošiti prostor i reči, lik koji je ženu (konkretno suprugu Jovanovića), nazvao dilerom droge, šta reći, nisko i odvratno da odvratnije ne može biti.

  8. Dokaz da je Jeremic pohadjao najbolje skole – ovo je skola Natase Kandic i Sonje Biserko. Srbomrzci.

    1. Dragana čekam te celog dana! U ove tople dane za tebe nema zime vidi moje ime!

  9. Ne treba sa Jeremićem voditi polrmiku, jer neće biti nikakvih rezultata, ne razume se on ništa on samo odrađuje ono što mu gazde kažu. Neće ni Vučić deobu, ali mora da kupuje vreme zavlačeći ove sa zapada, dok se situacija ne preokrene u našu korist zahvaljujući svetskim događajima.

    1. Haha,Jovanov ne poseduje elementarne kvalifikacije da bi polemisao sa Jeremićem.
      Jednostavnije rečeno,nije dorastao da mu bude protivnik…

  10. A SNS se bori da veći deo Kosova i Metohije postane članica UN,a ako ne može ond kako sveznajući odluči sam.

  11. Nikada necu razumeti zasto se Kostunica nije oslobodio Jovanova, Petkovica, Sormaza i mnogih drugih blagovremeno. To je bukvalno sljm koji ima samo svoj licni interes i nista drugo.

    1. Далеко је лакше проценити нечију интелигенцију, речитост, образовање и умеће понашања него снагу нечијег карактера. Сви набројани, поред још доста њих ненабројаних, имају доста различитих способности и вештина али су бескичмењаци без осећања части. Нажалост, то Коштуница није успевао да препозна.

  12. Ovi naši političar pozicije i opozicije ne bi mogli da budu ni stanari
    zološkog vrta.
    Sramota, imaju li oni obraza

  13. Opet se javio ovaj Koštničin nosač toalet papira. Dečko, prvo u školu, pa na biro za posao a ne bez škole u politiku pa još i u novine a do juče si te novine koristio za druge namene.

  14. Joj, ovo je kao Njuz…Jako je teško danas biti satiričar, pošto je stvarnost do te mere banalizovana, da i nije moguće da se čovek sprda sa istom. Kako su ovo obrnute teze, pa to je neverovatno! Da čovek ne veruje šta čita!
    I ne, Jeremić nije izdajnik, nego veruje u ideju koja je istorijski pogrešna i sa kojom bi pobedio da se kandidovao 2008. (plus ono što nije u pravu da nikad nismo ustupili teritorije u istoriji – naravno da jesmo, samo smo koristili eufemizme u istorijskim knjigama koji prikrivaju pravo značenje „predaje“ i to čak i za vreme Nemanjića.)
    Podržavam ideju priznavanja Kosova, tj. razgraničenja i gubitka 90% teritorije (i „dobitka“ tih famoznih 10% koji će, jelte, da nam obezbede milijarde haha kako stručnjaci objašnjavaju nama neukima….) Elem, podržavam je zato što svejedno ne postoje teoretske šanse da „povratimo“ Kosovo, a da bude u imenu srpsko sa preko 94% neprijateljski raspoloženog stanovništva koje treba da izdržavamo… Ne, hvala. Doduše, jako mi je žao što Vučić zastupa tu ideju, a ne ne neko drugi. Jako mi je žao što isti oni koji bi do pre samo dve godine vikali izdaja i pozivali na linč za predlaganje priznanja Kosova, sada drugima dele lekcije kako su izdajnici zato što su protiv priznanja. I opozicija nije dobro reagovala na ovaj master obrt, sem LDP-a koji je nažalost kompromitovan do te mere da je na tački bez povratka…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.