Politička 2018. godina – od Nikolića do Belog

Ostavite komentar


  1. Politicka situacija u 2018 nece biti nista promenljiva u odnosu na 2017.Mogu se desti samo pored gradskih u Beogradu i parlamentarni na kojima ce se preslikati stanje koje je sada,uz samo vecu dominaciju SNS-a jer opozicija svakoga dana dokazuje svoju ne sposobnost za ujedinjenjem

  2. Da se toma-diploma nije bavio politikom,ne bi imao dve kućerine na Savi,crkvu pokajnicu,donaciju za Dragicu,sina gradonačelnika KG,Mrkića sas koferče,Pak za kafekuvaricu…Jedino ne stiže da peče domaću brlju!

  3. Izbore u Beogradu dobice politicka stranka ili pokret koji narodu OBJASNI zasto ne treba da glasa za SNS i satelite, ali posebno za svaku socijalnu grupu ili profesiju.Zasto Prosvetni radnici, zasto lekari i zdravstveni radnici, zasto mladi, zasto penzioneri, zasto vojska, zasto policija, zasto seljaci, zasto radnici u kulturi, primaoci socijalne pomoci, trudnice, zasto oni koji su vec otisli u beli svet ne treba da glasa za lazna obecanja…Potrebno je narodu "otvoriti oci" da od obecanja iz 2012.godine nema nista i da su sve siromasniji a Srbija sve zaduzenija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.