Ponoš: Ko plaća, a ko poklanja džipove?

Ostavite komentar


  1. Eee Zdravkane, Zdravkane, moj Zdravkane… Sva su ova pitanja na mestu. Ali nije na mestu da je bivši prvi vojnik stranački aktivista ! Nikako, moj Zdravkane…

    1. Gde to pise ?
      Ko ti je to rekao ?
      Gde si to procitao ?
      Odakle ti ta ideja ?

      Objasni zasto to nije u redu , svuda u svetu ( civilizovanom i necivilizovanom ) vojnik bez problema postaje politicar !

      ,

    2. General u penziji moze biti stranacki aktivista i ne mali broj ih je u SNS i SRS.Nije u redu da aktivni generali i visi oficiri budu u stranci a ne mali broj ih je u SNS.

    3. Jeli Ugljesice moguce da ti znas ko treba da bude stranacki aktivan. Kradu od naroda a verovatno i tebe nahrane Ugljesice. To je tema.

    4. General Ponoš (ma šta ja mislio o njemu) nije aktivno vojno lice, pa ne vidim šta je sporno da se bavi politikom… Mogao je da se, kao mnoge njegove kolege, odluči i da vozi kamion u Nemačkoj, ali je izabrao politiku….

      1. Nije dezerter, vec nije dobro video ili je imao ravne tabane. Ali je sada progledao i odsluzio svoje kao i svi mi. 365 dana ili dve nedelje.

    5. Tebi ništa ne znači što je u pitanju BIVŠI prvi vojnik? Sadašnji koji su se stavili u službu SNS koju su poistovetili sa narodom i državom ti ne smetaju?

  2. Gospodine Ponoš.
    Cela Srbija je upoznata sa korupcijskim delovanjem napredne stranke,čak i ptice na grani vide sve to.
    Veoma bih cenio,da vi,kao bivši časni general,predložite izlazak iz ovog pakla,ili se delimično priključite idejama kakve takve opozicije,jer od kmek,kmek,se nećemo pomeriti ni milimetar unapred,a sa ovima na vlasti treba samo oštro,i bezkrupolozno.

  3. Gospodine Ponoš, generalska i vojnička čast je vrlina svakog Srpskog oficira. Jedno pitanje: „ko je zaradio topeći tenkove, borbena vozila i topove“? To nam još niste kazali, a skačete u 21.vek sa Armijom bez aviona, tenkova….za odbranu suvereniteta.

    1. Poštovani imenjače ovde je tema potencijalni kriminal porodice Stefanović. Na osnovu do sada u javnost iznetih informacija postoji debela sumnja da je drugi čovek Vlade (potpredsednik), ministar MUP-a (ministarstva kome je glavni zadatak borba protiv kriminala) i drugi čovek vladajuće partije (SNS) kupio i „oprao“ fakultetsku diplomu i da njegov otac i brat učestvuju u sumnjivim poslovima uz njegovu podršku, a vi to gurate pod tepih optužujući druge. To je kao kad se deca posvađaju na igralištu pa jedno kaže „Ti si lopov, ukrao si mi 3 sličice“ a ovo drugo mu odgovara „Ti si lopov, ti si mi juče ukrao dva klikera“.

  4. Zdravko, brate mili, daj jednom , mani se prica, sve to znamo ko jedan plus jedan ali ne znamo kako da stanemo za vrat azdaji. Pa ti si bio vojnik, valjda bi imao neku ideju, ovako, brzo, muski?

  5. Niste vi vlasni davati takve izjave…..kada ste bili u „vlasti“ i na funkciji izjavili ste , pored ostalog, da će vojne penzionere vreme rešiti i to sa osmehom na licu. Kada ste tada i tako izdali one za koje ste bili odgovorni sad samo možete još gori da budete. Ovu bagru treba rasterati ali ne po ceni veće bagre !

  6. Ovde nije reč o Ponošu, ovo je opšte poznata situacija u Srbiji. Problem je što se ovo isto radilo i za vreme vladavine kada je Zdravko učestvovao u vlasti. Bilo bi dobro da je to tada primetio,odnosno javno kazao. To bi bilo to, a ovakvo veliko NIŠTSA.

  7. Ha,ha,ha…..pa ovo ni Spilberg ne bi bolje režirao.
    Kada bi ovako brinuli za narod ovi mutirani komunisti, bila bi ovo divna zemlja…

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.