Ponovljeni izbori u Beogradu doneli još više SNS-u, lista „Ajmo ljudi“ druga po glasovima

Beogradski izbori juče su ponovljeni na četiri biračka mesta

Ostavite komentar


  1. Ako gledamo samo dve partije koje su osvojile najviše glasova, možemo reći da je Ajmo ljudi osvojila drugo mesto, a SNS je pretposlednja.

  2. Ауууу бруке, ауууууу срамоте, кукуку, што вас Вучко растури, ко булдожер уџерицу. Наравоученије – не радити за интересе окупатора.

  3. Kome nije bilo jasno da ce ponavljanjem izbora u BG biti ponistena volja gradjana, tom nece biti nikada nista jasno ! Ovo je konacna kapitulacija drzave.

  4. Na ponovnim izborima opozicija je dobila veliki šamar, da će se u nekim budućim izborima ozbiljno zapitati ima li smisla da se zalažu za ponavljanje.

  5. Sve je ovo bilo džabe. Soba puna očajanja, nemam kuda ni da bežim, doživotno ista stanja, pokraj sebe mrtav ležim. Vidimo se u čitulji. Služba je pobedila i ovaj put.

  6. Ajmo ljudi, Boris i Dule su luno truda i tada ulozili za ovih 13 dana, pokazali su svima da se samo radom i istinskim zalaganjem za ovaj napacen narod moze postici rezultat. Uskoro da skinu tiranina.

  7. Lako je ostvariti pobedu kada nema kvalitetne kontrole na biračkom mestu to su pokazali jučerašnji izbori.

  8. E, tako nam i treba! Nemojte se vise zaliti, pokazali ste se. Izgleda da i nismo za bolje od Vučića.

  9. Samo vi ponavljajte.Od sad za sto godina mozda i dobijete glasove. Mi cemo izlaziti i glasati.Ne kukajte vise.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.