Ponovljenim izborima u Beogradu vlast bi priznala izbornu krađu: Opozicija o izjavi Ane Brnabić da će se najverovatnije ići na nove izbore

Ostavite komentar


  1. Никад они неће признати пораз, шта год ви извукли у својим залључцима.

  2. Šaljem komentare na razne teme,ali verujete mi da me je već i blam da šaljem komentar na izjave naše premijerke,prosto neka bajka od priče koja ne može da prođe ni kod predškolskog deteta.Eto to je moj neki utisak,i nemam želju bilo šta da oponorim Ani,jer to nije više smešno,nego ponižavajuće!!

  3. Mnogo pricate Malo radite, nereaguj na svaku izjavu, akomislis da narod uzme opoziciju ozbiljno

  4. Neregularnosti koje su bile na izborima u decembru su STANDARD u Srbiji. Sa istim takvim neregularnostima su pobedjivali i Milosevic i Tadic i Nikolic i Vucic i svi na dalje. Rezolucija EU o ispitivanju neregularnosti je prva do sada. Sta to znaci? Pa primenjuju se evropske vrednosti – selektivnost pravde. To je dokaz da je „opozicija“ u rukama EU. Ne treba joj dozvoliti da dodje na vlast.

  5. Opozicija mora iskoristiti sudske odluke u Srbiji i onda ide sud u Strazburu. Nema ona što da prihvati, Srbija je potpisala takovu proceduru.

  6. Izgleda da se u Srbiji zamece seme tzv nedokazljivih lopova tj kriminalaca u vlasti koji ne priznaju da su ukrali,a to vidi citav svet.Simpaticni ludaci.

  7. Нешто ту није у реду са логиком. Ваљда је баш обрнуто, да су крали напаковали би сигурну већину и не би расписивали нове изборе.

  8. Gomiletina lupetanja i laži.. Ne znam što i dalje čitam njene izjave. Moraću da se polako dovodim u red zanemarivanjem gluposti. U pravu su ove mlađe generacije što se toga tiče..

  9. Najbolje po vama da pokradu do kraja,kupe par ljudi Nestorovicevih ili nekih drugi,formiraju vlast.Pa da se za sledece izbore pridzavaju nekih EU standarda,sto rece Eskobar ili tu SADe.A vi blejite po ulicama sledece cetri godine.

  10. Poveca nervoza u naprednoj interesnoj grupi zbog dolazece potvrde iz EU da su uzurpirali institucije do te mere da te institucije vise nisu nezavisne vec potpuno kontrolisane od strane naprednog kartela.

  11. Sta pa sad hoce ova debilska i idiotska opozicija da li bre ima neko normalan da kaze sta hocete vise trazili izbore kukali po svetu a sad im opet ne valja kad ce biti. Na ku… ste se popeli narodu, stvarno ste imbicili cak niste ni debili.

  12. @Slobodan 25. februar 2024. u 16.17
    O Evropskim vrednostima te u tom kontekstu još i o (ništa manje nego) volšebnoj „selektivnog pravdi“ pisati… je zaista neoboriv dokaz da autor pojma nema o EU.

  13. Ne treba niko ništa da prizna nismo retardiranih pa da ne znamo da to rade godinama i mrtvi su glasali sada dovodi ljude ko zna odakle sutra će i talibani imati pravo glasa svuda! Da je država normalna ukinula bi pravo tim istim lopuzama na kandidaturu za izbore!!! Da smo normalni! Nemaju šta da se kandiduju niko iz te stranke i više njih poslati u ludaru! Neke nazad u školu! A neke u pm. Što dalje odavde!!!

  14. Ne bi to bili ponovljeni nego NOVI IZBORI posto na osnovu ovih izbora ne moze da se formira gradska vlast. I neophodni su novi izbori a ne kupovina i kradja odbornika i ponistavanje volje gradjana.
    A SPS svakako je upitan za prolazak cenzusa te se zato i javljaju sa bajkama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.