Predsednik opštine Sečanj podnosi ostavku 1Foto: Spaso Mladenovski

Predsednik opštine Sečanj Predrag Rađenović, kadar SNS, podnosi ostavku na tu funkciju, saznaje Danas. Nakon njegove ostavke, a rok je 30 dana, u opštinu Sečanj uvodi se prinudna uprava.

Radom ovog predsednika opštine, kako nezvanično saznajemo, godinama su bili nezadovoljni i članstvo i rukovodstvo stranke, zameralo mu se svašta

Rađenović je samo jedan iz grupe kadrova SNS, a na spisku se spominje brojka od 20 gradova i opština, među njima i Kladovo, Majdanpek, Ruma, gde se sprema uvođenje pinudne uprave 30 dana od usvajanja ostavke predsednika.

SNS u onim sredinama gde ne očekuje dovoljnu motivisanost birača i članstva gleda da promeni ljude, kaže izvor Danasa i objašnjava da praktično vladajuća stanka tera predsednike opština da podnesu ostavke i koristi priliku zbog raspisivanja izbora da menja stvari i na lokalu.

Cilj ovih poteza je da izlaznost i rad ne terenu budu veći, jer izbori su 3.aprila, a do tada opštine gde su podnete ostavke predsednika uvode prinudne uprave.

Pošto zrenjaninskoj načelnici okruga ističe mandat 29.januara, za to mesto viđen je Predrag Rađenović, dok bi sadašnja načelnica Snežana Vučurević prešla na mesto savetnika zrenjaninskog gradonačelnika.

Kako saznajemo, na poslednjoj sednici Opštine Sečanj smenjena je i supruga Predraga Rađenovića sa mesta predsednika komisije za populacionu politiku gde je provela samo godinu dana, dok drugi članovi nisu menjani.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari