Princ Petar saopštio da je abdicirao u korist brata Filipa

Ostavite komentar


  1. Mašala.
    Slovenci,Hrvati,Bošnjaci i mnogi drugi ga jedva čekaju.
    Sram vas bilo!
    Sto hiljada mrtvih i nekoliko miliona rasteranih zbog vaših megalomanskih želja.
    Šta kažu Obrenovići na to?

  2. Vidi se obrazovan covek, obavestite ga da je Srbija republika, a u svojoj familiji moze da bude sta hoce

  3. da li je tekst o abdikaciju pisan na srpskom jeziku ,ćirilicom??? Valjda su ga dosadašnjem prestolonasledniku preveli na „maternji“ jezik, da razume šta je potpisao??!! I da li je bio prisutan onaj „što pase travu“, kao što je red??

  4. Nisam znao da je matori odapeo. A kad je beše matori Aleksandar krunisan za kralja, i koje to zemlje, pa da ima prestolonaslednike? Pitam za druga.

  5. A koju to poziciju Petar ustupa svom bratu Filipu -nepostojeći presto Jugoslavije? Pre nekoliko decenija je engleska štampa objavila -a deo teksta prenela je i Duga iz BG, da se od alkohola teško zavistan (i bolestan) kralj Petar Drugi u engleskom parlamentu zvanično za sebe i za SVE SVOJE NASLEDNIKE odrekao prestola kraljevine Jugoslavije. Čak ni Srbija, ulaskom u zajednicu nazvanu Jugoslavija je izgubila pravo na presto pa se pitam koji presto i koju kraljevinu bi da naslede Karađorđevići? Pre će Vučić postati nasledni kralj Srbije, on doduše je do nezvanično već postao, naslednk mu je sin Danilo, nego ovi njonjavi, pitam se za šta sposobni Karađorđevići?

  6. U republici nema nasledne dinastije. Nema ni prinčeva pretendenata, osim nekih građana koji su aspiranti na nešto.

  7. Живела Краљевина Србија .Живео наш принц Петар ,живео престолонасленик принц Филип А.Карађорђевић будући Краљ , Краљевине Србије. Хвала мојим новинама , листу Данас на овој лепој вести.

  8. Srbija je bula demokratska I uspesna zemlja dok je bula kraljevinu. Od Kako su komunista na vlasti NEMA ni demokratija ni uspeha , Samo porazi I ponizenja

  9. Kako može da abdicira kada nikada nije ni imao niti će imati presto ni on ni njegov brat ni njegov otac. A Danica ladno došla golog stomaka na takav događaj hahaha… polusvet teški.

  10. Odričem se prava na presto države koja je republika… ja princ države u kojoj je ukinuta aristokratija i monarhija… bla, bla, bla…

  11. Све се дешава са разлогом,па и ово.Немојте се ништа чудити,ко доживи видеће.

  12. Камо среће да смо остали краљевина,светом у бога за краља….

  13. ovi su bre smešni ko bioskop. pazi – potpisao u sevilji abdikaciju na srpski presto…

  14. Kralj čega? Jugoslavija ne postoji. Kad je zadnji put postojala beše socijalistička federativna republika. Treba neko da obavesti momka.

  15. Ispravan i korektan potez starijeg brata. Ziveo predstolonaslednik princ Filip !

  16. Izgleda da ovaj narod slabo pamti,pre više godina ti isti su pljuvali po Srbiji I nisu uopšte želeli da im se kaže da su Srbi.Sta se sad promenilo,ovo je Republika a vi ste samo narod ko i vasi preci pre ustoličenje.Vase titule šire zabludeli novinari željni senzacije.

  17. Некад било и нема више. Угасиће се и Енглеска краљевина.

  18. Која краљевина с овим смешним ликовима који се, као у забавишту играју краљева.Боже ме сачувај.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.