Profesorka Marina Vidojević na protestu „Srbija protiv nasilja“: Nismo tražili mizerno povećanje plata, već podršku

Ostavite komentar


  1. Profesorka Vidojević nikada nije imala veću podršku nego u zadnjih 10 godina.

  2. Prekinite i osvetu loših nastavnika i profesora prema deci- ovde se radi o pojedincima u vašim redovima. Prvo počistite svoje redove. Nema većih bednika od pojedinaca koji maltretiraju decu!

  3. Nije sada pravi trenutak. Prosvetari će u štrajk 1. septembra i neće biti zadovoljni mizernim povećanjem.

  4. Pa nece nam valjda predsednik drzave vaspitavati decu.Roditelji treba da se vise posvete deci a ne svojoj karijeri.

  5. Ne kupuje se podrška sa 2500 dinara kolika je podrška prosvetnim radnicima već promenom politike jedme države prema njenimngrađanima. Nisu nam preko potrebni putevi i pruge da neko zadovoljava svojbego već normalna država sa adekvatnim standardom.

  6. Ne može jedna osoba govoriti u ime cele prosvete. Ko je ovlastio ovu ženu da givori u moje ime?

  7. Ko bi vama ugodio gospodo prosvetari. Sad hocu povisicu sad necu. Toliko sam moralan da ne zelim manje od bar duplo. Bravo, zato mi ucimo decu kuci sto vi pisete memoare i idete po protestima. Idite,samo idite,videt cemo vas kad budu drugi dosli na vlast. Bit ce „Kad jaganjci utihnu.“ Ni ovo nece biti objavljeno. Samo hvale objavljuju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.