PSG: Nedopustiva hajka SNS i SPS na predstavnike Srba u Hrvatskoj

Ostavite komentar


  1. Srbija može da se ne meša u rad Srba u Hrvatskoj. Postavlja se pitanje šta će ti isti srbi ako ih hrvati ponovo proteraju. Gde će. Inače ovo izvinjenje Vučića je stvarno degutantno i on preteruje. Zar je trebalo da svi sa traktorima i zaprežnim vozilima uđu u centar Beograda.Šta bi se time dobilo. Ja sam Srbin iz Srbije i ne živim u Beogradu. Molim vas dajte objavite gde su raspoređeni Srbi izbeglice. Bar ih je polovina u Beogradu ili okolini Beograda. Što se papira tiče, dosta njih nije htelo da menja papire jer su imali koristi od toga da se vode kao izbeglice. Evo pole 25 godina monogi ne menjaju papire baš iz tih razloga. Budimo realni, dosta nam je nesreće.

    1. Ogromna je odgovornost civilne i vojnE vlasti u Srbiji za tragediju srpskog naroda u Hrvatskoj tako da se uz izvinjenje Hrvatima treba uputiti i izvinjenje Srbima iz Hrvatske i to deset puta veće

    2. Dragane, ko je još to izbkeglica u Srbiji posle 25 godina? Ko od izbjeglic enije uzeo srpsko državljanstvo,a živi i radi u Srbiji?Može da ima dva državljanstva, što da ne.Ja sam bila izbjeglica, i dobila sam državljanstvo 99 godine.Kakve to prednosti su imale izbjeglice koje su zadržale taj status ?Probajte vi da živite od jednog ili dva paketa koje dobijete preko Crvenog krsta.To vam ne plaća ni struju, kiriju.ništa.

    1. Pazi, javili se oni koji letuju u Hrvatskoj i pričaju kako nisu ugroženi, kako se divno provode. Pa što ne pitaju te prijatelje kako je povratnicima i onim koji ne mogu da se vrate? Otkad se parole „Srbe na vrbe“ i „Ubij, ubij Srbina tumači kao dobrodošlica?

Ostavite komentar


Politika

Šta studenti misle o izborima i bojkotu? (VIDEO) 6

Šta studenti misle o izborima i bojkotu? (VIDEO)

Nakon 17. decembra, borbi za fer i poštene izbore pridružili su se i studenti - bitku za slobodne izbore vodili su od Beograda do Brisela, a mnogi su zbog aktivizma završili i iza rešetaka. O tome koja će uloga studenata biti na beogradskim i lokalnim izborima, da li je bojkot dobra ideja i kako nastaviti borbu, za N1 govore studenti Pavle Cicvarić, Emilija Milenković i Mila Pajić, koji su bili "u prvim redovima borbe".

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.