Puštanje Haradinaja je nagoveštaj odbacivanja optužnice

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić o odluci francuskog suda da oslobodi predsednika Alijanse za budućnost Kosova

Ostavite komentar


  1. Srbija je protiv Ramusha Haradinaja raspisala medjunarodnu poternicu, jer "SMATRA" da je pocinio zlocine negde na Kosovu gde je Srbija zverski pocinila masovne zlocine jer je Srbija "SMATRALA" da na to ima pravo i nikada do sada nije odgovarala jer "SMATRA" da da je bila u pravu i da ne treba da odgovara za sva zlodela kojih je bilo mnogo. A Seseljov Vejvoda, predsednik Srbije Tomislav Nikolic "SMATRA" jer pravi se da ne zna, da nista nije uradio, nista nije video, nista nije cuo zato sto smatra da mu se nece suditi. Ali…ima Boga.

  2. Kamo sreće da optužnica bude odbačena. Uprotivnom, opet će moji da stradaju. Ta još sada kada su se privikli na otežan život. Đaci putuju autobusima iz sela u selo jedan sat, za da se svi skupe i dovedu do odredišta. Njihove glave sačekaće kamenice, neko dete izgubit će oko, nekome će razbiti glavu; a njhovim roditeljima koje nešto rade u svoijim uslužnim radnjma neće smeti da ih otvaraju, a neke će biti zapaljene, baćena bomba i ubiti ljude u srpskoj kafani… A naši priglupi polиtičari, inače deca Miloševića, Mire Marković i Šešelja, lupetaće i potpaljivati primиtivce, a sa tim prljavim rečima "praće" svoje krvave ruke i priljavi obraz.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.