Rakić: Znali smo da ćemo snositi posledice bojkota

Zamenica predsednika DS o medijskim tvrdnjama da je ta stranka ostala bez prostorija u nekoliko gradova

Ostavite komentar


  1. Jedino resenje za Ds da ne propadne do kraja da u svoje ime stranke doda sponzorstvo…Demokratska stranka direkt medija…

  2. Gospođa…ili gospođica..Rakić iz DS…trebalo bi pre svega da stavi prst na čelo. i da razmisli ..o načinima kako je
    DS vodila politiku u vreme svog mandata …umesto da lamentira o svojim izgubljenim službenim prostorijama …danas.
    Vi ste izgubili … prostorije….a
    Srbija je sa Vama i zbog Vas izgubila svoje vreme demokratije!!!?

  3. Demokratska stranka iz BG je pogrešnim kadriranjem u Nišu pojela nišku DS između ’08-’12 i od tog nokauta nisu se i neće se oporaviti dok ne sklone
    restlove prepoznatljivih likova koje ni SNS nije želeo da preuzme.
    Niški SNS je nafilovan ex niškim demokratama i URSovcima.
    Onog trenutka kada su u gradu omrženi DS likovi pokušali da stanu na čelo protesta, niški protesti su se samougušili.
    Beograđani su navikli da vuku pogrešne poteze, nebitno da li je reč o strankama pozicije ili opozicije, a onda to bajkama pokušavaju da zabašure. Niko od nas nije zaostao da ne može da brine o svojoj regiji, gradu, opštini, nikome ne treba beogradski staratelj.
    Umesto da se bore da isprave greške koje su činili dok su bili na vlasti, da počnu da se bore za decentralizaciju, beograđani ponovo pričaju bajke. Nema tog nišlije, nakon svega lošeg odrađenog u Nišu, koji će biti donator DSa, a da nije član stranke koji očekuje damu se sitno ulaganje pozlati.
    Niški DS vlastoljupci su sada naprednjaci, a oni koji nisu uspeli da se uvale neće moći da ožive DS u Nišu.
    Stranku u Nišu možete napraviti isključivo sa mladim ljudima, ako bivšem članstvu zabranite pristup stranci.
    DS u Nišu trpi posledice beogradskog DSovskog bahaćenja.

  4. Luzovac i ova gospodja, bi trebali da rastresu DS i da je regormisu, sve sto je lose u stranci isterati, lazne demokrate isterati i stranku pripremiti za ujedinjenje sa Zelenovicem a NE sa Tadicem! Preurediti stranku i spremiti je za naredne izbore! DS ovakva kakva je sad nebi osvojila ni 0,3 % a kamoli presla cenzus! Dobro je sto se bojkot ispodtovao, ali kako Lutovac vodi DS ona je katastrofa, on je dozvolio sa svojim egoizmom da u DS – u dodje do pobune i do radpada! Lutovac organizuj izbore u stranci ili odlazi ti je unisti i mnoge verne demokrate di sa tvojom arogantnoscu si isterao, a one lazne demokrate su istali! Zato Luzovac izbori u DS ili napolje!

Ostavite komentar


Politika

Vučević nemačkoj poslanici Lips: Situacija na Kosovu sve više humanitarno pitanje 8

Vučević nemačkoj poslanici Lips: Situacija na Kosovu sve više humanitarno pitanje

Ministar odbrane i mandatar buduće vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas poslanici nemačkog Bundestaga Patriciji Lips da je situacija na Kosovu i Metohiji složena, osetljiva i upozorio da sve više predstavlja humanitarno pitanje.On je na sastanku u Beogradu rekao da je razočaran zbog dugogodišnjeg izostanka primene odredbi Briselskog sporazuma s Kosovom i istakao opredeljenje Srbije da doprinese razvoju regionalnih odnosa i inicijativa kao što su Otvoreni Balkan i Berlinski proces - prenelo je Ministarstvo odbrane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.